A feleslegessé vált karma leoldása Michaell égisze alatt

A feleslegessé vált karma leoldása Michaell égisze alatt

20 év mindennapi szinten tartó történelmi kutatásaim és spirituális gyakorlataim megvalósítása közben egy ideje már olyan életszemléleti rendszer körvonalazódik előttem, mely messze túlmutat a ma ismert minden megismerési horizonton, elterjedt dogmán és tudáson. Meg sem próbálom beskatulyázni, ezt inkább tegyék azok, akik szeretnék. Én csak annyit mondok, hogy az élet rejtélyeinek, az emberben megbúvó láthatatlan titkoknak a kutatása egyre több eredményre vezet. Ezek közül most egy újabb gyöngyszemet nyújtok át lehetőségként neked.

 

A napvallás kibontakozása nem jelent mást, mint egységben látni a mindenséget, s összekapcsolódni a mindenséggel. Ez realizálható minden ember számára, aki befelé figyel és komolyan veszi az önismeretet és az önfejlesztést. Mivel a mindenség végtelen összefüggések hálózata, megértem, ha valaki kívülről leminősíti az életet, olykor önmagát vagy engem, de ez semmit sem változtat az élet valódi összetettségén és magasabb rendű csodáin. Legfeljebb gondolkodásával, hozzáállásával úgy zárja el magától az élet kínálta lehetőségek áramlatát az ember, ahogyan a csapot szokta. Én mindenkit arra buzdítok, hogy nyissa ki a saját csapját és hagyja, hogy az élet minden pozitív áramlatával és támogató ölelésével megtöltse őt.

 

 

Sokan még nem látják át teljesen, hogy minden ember karmával születik erre a bolygóra, mellyel a Teremtő áldja meg, hogy tanulhasson, megtapasztalhasson, fejlődhessen, javíthasson általa. Jó esetben az ember él a lehetőségekkel.

Sokaknál előfordul, hogy karmájuk megélése és elégetése után úgynevezett karmikus törmelékek maradnak az energiarendszerükben. A karma tanító ereje úgy működik, hogy kellő tapasztalatokhoz juttatja a megélőt, aki így javíthat rossz döntésein vagy okulhat a hibáiból. A karmikus helyzetek megélése közben kialakulhatnak olyan maradványenergiák, amelyek felesleges mellékhatásokat okozhatnak. Ez a feleslegessé vált karma olyan mindennapi problematikákra hat, mint amilyen az emberek egymás felett gyakorolt hatalmi és alávetettségi játszmái, a különféle szenvedélyek megélései, valamint a meg nem értettségre és az éretlenségre visszavezethető hibák és rossz döntések.

Miután ez egy létező valóság az emberekben – sokan nap mint nap szembesülnek ilyen helyzetekkel –, ezért tisztítást igényel. Ebben van segítségünkre egy olyan szertartás, amely oldja ezeket a karmikus maradványokat. Megfigyeltem, mennyi ember öntudatlanul is játszmázik a másikkal, mennyien próbálnak kisebb-nagyobb hatalmat/uralmat/jogkört/befolyást gyakorolni a másik felett pusztán egóból, mennyien érzik, hogy nem igazán érti meg őket a környezetük, s mennyien szeretnének előrébb jutni a szabadság irányába, de mintha ehhez még valamilyen belső erő hiányozna.

 

 

Hírdetés

A napvallás szertartásai sokat segítenek az embernek az ilyen helyzetekben, mivel újra meg újra, egyre mélyebben tisztítják meg az ember lelkét, szellemét és energiarendszerét a szennyeződésektől és hibás mintáktól.

 

A feleslegessé vált karma leoldásának tisztító szertartása egyébként Michaell védnöksége alatt áll és istentiszteleteink alkalmával végezzük mindenkin. Várunk minden kedves érdeklődőt!

 

Írta és szerkesztette: Száraz György

 

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a napvallás eseményeit!

 

Részt vehetsz programjainkon:

 

Istentiszteletek http://napvallas.hu/programok/tudj-meg-tobbet-az-istentiszteletekrol-es-ami-mogottuk-van/Aurafejlesztő és Meditációs Klubok http://napvallas.hu/programok/aurafejlesztoi/Főnix-programok http://napvallas.hu/programok/fonix-pHYPERLINK “http://napvallas.hu/programok/fonix-program/”rogram/Egómentesítő kurzusok http://napvallas.hu/programok/egomentesito-kurzus/Karma Oldó Napok http://napvallas.hu/programokHYPERLINK “http://napvallas.hu/programok/karma-oldo-nap/”/karma-oldo-nap/Szer-napok (szent ünnepnapjainkon) https://www.facebook.com/napvallas/?fref=tsÉbresztő Táborok https://www.facebook.com/napvallas/?fref=tsBel- és külföldi zarándoklatok https://www.facebook.com/napvallas/?fref=ts

 

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül!

Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához!

 

Száraz György

Boldog napot!

The post A feleslegessé vált karma leoldása Michaell égisze alatt appeared first on Boldognapot.hu.


Forrás:boldognapot.hu
Tovább a cikkre »