A fasisztoid Szlovák Kettős Állampolgársági Törvényről

A fasisztoid Szlovák Kettős Állampolgársági Törvényről

Kedves Nemzettársam!

Nagy tisztelettel és szeretettel köszöntöm Esztergomból, Szent István király szülővárosából.

Az Álmos Király Televízió (2016. május 18) Élő Igazság c. műsorában 26: 13-tól hallható Kubinyi Tamás Úrral folytatott beszélgetésem az Uniós Alapértékeket súlyosan sértő jelen hatályban lévő Szlovák Kettős Állampolgársági Törvényről.

Akinek nincs ideje megnézni a 2 óra 6 perces filmet, azt kérjük a 25. percre ugorni és onnan megnézni/meghallgatni a beszélgetést a fasisztoid szlovák törvényről, mely csak a magyaroktól veszi el a szlovák állampolgárságot, de egy brit, francia, német, stb. szlováktól, aki szlovák állampolgár is, attól nem veszik el. Tehát a törvény súlyos antimagyar diszkriminációt hajt végre, az EU tagállamában Szlovákiában, vagyis fasisztoid!

 A videót nem sikerült feltöltenünk. Valószínű a videó megjelenési helye a NIF-en üres marad. A videó linkjére kattintva, vagy azt kimásolva, direkt a youtube-on lehet megtekinteni:

“https://youtu.be/Nu7iQdHj-H0”

 A petíciót itt lehet aláírni:

http://www.citizengo.org/hu/34605-unios-alapertekek-megsertese-miatt-kerem-az-intezkedeset?tc=fb

Isten Áldását, jó egészséget és további szép napot kívánok Önnek.

Dr. Szilas László

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:Felvidék, Hírek, Politikai elemzés, Szavazás, Videó Tagged: ellopott kettőskereszt, Felvidék, reszlovakizáció, Szlovák Kettős Állampolgársági Törvény, Uniós Alapértékek


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »