A fák helyett a Szatmári-klán érdekei számítanak? A nagy Fidesz–MSZP-összeborulás titkai Zuglóban

Tegnap valami olyasmi történt a zuglói önkormányzatban, amire a derék, fafűrészekkel szembeni ligetvédők még legrosszabb városligeti rémálmukban sem gondoltak. Az MSZP látszólag váratlanul meghozta döntését a zuglói testületi ülésen, és ígéretével ellentétesen összeborult a nagy ellenség Fidesszel.

Magyar Menedék - Sitchin

Olyan egyoldalú együttműködési megállapodást kötöttek a Városliget Zrt.-vel, amelyet a Városliget Zrt. nem is látott, mert a módosításokat frakciószünet alatt kreálták. A megállapodásban többek között a Városligettől több kilométerre levő zuglói tereket, játszótereket, parkokat kívánnak felújítani.

Mára már jön a mosakodás az MSZP részéről, de a tények egyértelműek: hátba szúrták a baloldali összefogást, és még választóikat is becsapták, hiszen választási ígéreteikkel mentek szembe. Ezzel az MSZP ugyanis támogatja a fák kivágását és a múzeumok megépítését a sokak által megvédeni kívánt Városligetben.

A döbbenetes és felháborító döntésből több is jutott tegnapra az önkormányzat ülésén. Közösen szavazták meg ugyanis a harmadszorra előterjesztett Közbeszerzési Szabályzatot, ami ellen leginkább a Fidesz érvelt. Kárpótlásul viszont a Zuglói Társasházkezelő Kft. ügyvezetője Szatmári Kristófnak, a Fidesz országgyűlési frakcióvezető-helyettesének az édesanyja lett. A családot csak Szatmári-klánként emlegetik Zuglóban.

Czeglédi János, a Jobbik zuglói képviselője


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »