A Facebook törölte a magyargyalázó Dániel Péter oldalát

A Facebook törölte a magyargyalázó Dániel Péter oldalát

A Magyarországgal és a magyarsággal szemben való cinikus gúnyolódás és gyűlöletkeltés Izraelbe “menekült” mestere szerda reggelre elvesztette Facebook-oldalát.

Az egykori gyurcsányista ügyvéd, aki engedélye visszavonása után az “orbáni diktatúra” elől Izraelbe menekült, az elmúlt hetekben is aktívan gyalázta a magyar labdarúgó válogatottat és mindazon magyarokat is, akik örültek a csapat rég nem látott helytállásának.

Először az osztrákok elleni meccs után akadt ki, igazat adva Kertész Ákosnak abban, hogy “a magyar genetikusan alattvaló”.

A belgák elleni vereség után is megszólta, többek között antiszemitának, homofóbnak és nácinak nevezte a magyar szurkolókat. Arcára belga színeket festett:

Dániel Péter vélhetően időszakos tiltást kapott, de lehet, hogy véglegesen törölte őt a Facebook, és újra kell majd regisztrálnia magát. Nagy esély van arra, hogy felháborító posztjait olyan sokan jelentették az adminisztrátorok felé, aminek a szabályok szerint tiltás lett a vége. Bár kétségeink ne legyenek: ahogy az ilyen szélsőséges emberek a csapat sikerét is Orbán -egyébként nem létező- közjátéka miatt politikailag támadták, úgy Dániel Péter is leendő első posztjában meg fogja vádolni Mark Zuckerberget azzal, hogy lefeküdt az orbáni diktatúrának.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »