A DK szerint Orbán Viktor miatt okoznak balesetet a részeg biciklisek

Azt nem tudni, hogy a Gyurcsány-párt kommunikációs értekezletén melyik kisfröccsel kevert Mátyás keserű volt már túl sok, mindenesetre igen nagy buli lehetett odaát, más oka ugyanis nem igen lehetett annak az őrületnek, amit kitaláltak.

Meghalt a rimóci polgármester egy részeg biciklis miatt. Ez a szörnyű hír egy normális országban persze igen kevés politikai tartalommal bírna, igaz, egy normális országban nagyon DK sem lenne.

Ha a miniszterelnökben van egy kis emberség és belátás, akkor a “piás biciklisek” védelmezése helyett saját kezűleg vonja vissza a halált okozó KRESZ-módosítását. A Demokratikus Koalíció szerint Orbán Viktor felelőssége is felmerül a tragikus haláleset kapcsán.

Így. Ennyi.

Van ám videó is, ha nem lett volna elég, itt betekinthet a söntésbe:
 

Baromság? Igen, az. Nem is tartottam róla sajtótájékoztatót, igaz, valószínűleg kedvenc kocsmám törzsközönségén kívül nem is érdekelt volna senkit. De talán még azokat sem.

Mondanánk, hogy kocsmai színvonal ez, ám a faluvégi Leszvigasz törzsközönsége is érettebb (és viccesebb) közéletátbeszélő képességekkel rendelkezik, mint ez a galeri.
 

Ezért is sajnálom, hogy a DK nem bojkottálja saját sajtótájékoztatóit is, mint a parlamenti munkát, és járnának inkább kocsmába.

Csak mert a kettő együtt nem megy.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »