A diósgyőri szurkolók torkig vannak a csapattal

A diósgyőri szurkolók torkig vannak a csapattal

Horváth Ferenc vezetőedző már a bemutatkozásán jelezte, ezzel a szurkolótáborral nagy dolgokat lehet csinálni, de nagyot is lehet bukni. Egyelőre úgy tűnik, az utóbbi eshetőség valósul meg, a drukkerek ugyanis nagyon kiakadtak a csapat eddigi teljesítményén.

„Fussatok a pénzetekért, amíg nem az életetekért kell!” – ez a felirat szerepel azon a molinón, amellyel a DVTK szurkolói a játékosoknak üzentek. A drukkerek nehezen tudják túltenni magukat azon, hogy az utolsó öt fordulóban a csapat négyszer kapott ki.

  Fotó: Ultras Diósgyőr / Facebook  

A DVTK vezetőedzője, Horváth Ferenc már a júliusi bemutatkozása során arról beszélt, hogy hosszú tervei vannak a klubbal, ahol a szurkolókkal együtt nagy dolgokat lehet véghez vinni, ugyanakkor nagyot is lehet bukni. Egyelőre úgy tűnik utóbbi opcióhoz, azaz a bukáshoz áll a közelebb a korábbi válogatott játékos. Arról nem is beszélve, hogy a szakember azt is jelezte, elsőnek a védekezést szeretné össze rakni. A nyolc forduló alatt kapott 18 gól azt mutatja, van még mit csiszolni a hátsó alakzat működésén.

Horváth arról is beszélt, hogy a vezetés türelméről és a fokozatos építkezés lehetőségéről biztosította, így nem kell egyből eredményt elérnie.

Mindent összevetve azonban javítania kell a csapatnak és erre a héten két alkalommal is lehetősége lesz: szerdán a Egerben lépnek pályára Magyar Kupa meccsen, majd szombaton a Pintér Attila irányította Mezőkövesdet fogadják.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »