A DAC magyar válogatott gólvágója Hahn János a 17. forduló álomcsapatában

A DAC magyar válogatott gólvágója Hahn János a 17. forduló álomcsapatában

A szlovák élvonalbeli bajnokság (Fortuna Liga) legutóbbi fordulója után is kihirdették az adott forduló legjobbjait. Az őszi idény 17. fordulójának álomcsapatába egy DAC-játékos is bekerült.

Sorozatban harmadik győzelmét is megszerezte a dunaszerdahelyi DAC a portugál Joao Janiero irányítása alatt. A csallóközi sárga-kékek ezúttal hazai közönség előtt győzték le a sereghajtó Garamszentkereszt csapatát. A szokásokhoz híven ezúttal is kihirdették az adott forduló legjobbjaiból összeállított álomcsapatot.

A 17. forduló legjobbjai között egy DAC-játékos is bekerült, nevezetesen Hahn János.

A magyar válogatott és a DAC gólfelelőse egy gólt szerzett a Garamszentkereszt elleni 2-0-ra megnyert bajnokin, teljesítményének köszönhetően pedig bekerült a 17. forduló legjobbjai közé. A 25 esztendős magyar támadó harmadik gólját szerezte a DAC színeiben, Hahn második alkalommal került be a forduló álomcsapatába.

Hírdetés

A rutinos magyar támadó idén nyáron igazolt Dunaszerdahelyre a magyar élvonalban szereplő Pakstól.

A 25 esztendős gólvágó eddig 11 mérkőzésen lépett pályára a DAC színeiben a szlovák élvonalban, ezalatt három gólt és két gólpasszt szerzett. A forduló legjobb játékosa a pozsonyi Slovan futballistája ifjabb Vladimír Weiss lett.

A Fortuna Liga 17. fordulójának álomcsapata:

Dominik Takáč (Nagyszombat) – Matuš Čonka (Aranyosmarót), Mário Mrva (Rózsahegy), Vasil Bozhikov (Slovan), Jurij Medveděv (Slovan) – Martin Bukata (Nagyszombat) – Vladimír Weiss (Slovan), Ibrahim Rabiu (Slovan), Adam Morong (Szered) – Roman Haša (Szered), Hahn János (DAC)


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »