A cionista média el akarja pusztítani Trump elnökjelölését

Az amerikai Izrael-barát politikai erők hatalmas médiakampányt indítottak a republikánus elnökjelöltek közül élen járó Donald Trump ellen – jelentette ki Mark Glenn. Az amerikai elemző szerint Trump elsőségét elsősorban azért akarják meghiúsítani, mert elveti a háborús konfliktust a Közel-Keleten. Trump arra törekszik, hogy véget vessen a közel-keleti háborúnak és ezen elgondolása keresztezi Izrael nagyvonalú terveit.

Magyar Menedék - Badiny

Mark Glenn, aki társalapítója a Félhold és Kereszt Szolidaritási Mozgalomnak, PressTv-nek adott interjújában kifejtette: ugyanazok az emberek, ugyanazon cionista média, amelynek az volt a feladata a közel-keleti háborúk bekövetkeztekor, hogy maximálisan a közvéleményt az amerikai beavatkozás és a háborús konfliktus kiszélesítése felé tereljék, most hisztérikus és ostorozó hangon támadják a Közel-Keleten békét akaró Donald Trumpot.

Trump a közel-keleti háborús helyzet megszüntetését akarja, kritikusan viszonyult az iraki háborúhoz, és és a 9/11-hez. Ez utóbbihoz kapcsolódó hazugságokra is figyelmeztetett. Szálka a cionista média szemében az is, hogy hitet tett amellett, hogy Szíriában Asszádnak kell elnöknek maradnia.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »