A cigányok után muszlimok százait telepítené Miskolcra a DK – a bevándorlóbűnözésről szóló hírek szerintük "gyűlöletkeltők"

A cigányok után muszlimok százait telepítené Miskolcra a DK – a bevándorlóbűnözésről szóló hírek szerintük "gyűlöletkeltők"

Miskolcon még égnek az antiszociális cigány hordákkal való kényszerű együttélésből fakadó konfliktusok sebei. Emlékezetes, az Avasra érkező, beilleszkedni nem hajlandó családokat az összes párt ki akarta költöztetni. A Demokratikus Koalíció most felajánlaná a kontinensfoglalóknak az üres ingatlanokat.

– Felesleges táborokkal riogatni – mondta a Magyar Időknek Tompa Sándor, a DK helyi elnöke, korábbi szocialista országgyűlési képviselő. Szerinte már csak azért sincs szükség menekülttáborra Miskolcon, mert ott a sok üres lakás. Úgy véli, akár több száz embert is el lehetne helyezni a városban.

Hangsúlyozta ugyanakkor, hogy a migránsok által elkövetett erőszakos bűncselekményekről szóló hírek "gyűlöletkeltők".

– Rögtön tudjuk, ha muszlimok bántanak valakit, de sokan meghalnak közúti balesetben és szívinfarktusban is – próbált ködösíteni Tompa Sándor. A párt szerint az elvándorlás, és nem a bevándorlás a gond.

Valóban sok az üres ingatlan az Avason. A lakótelep megsínylette a Gyurcsány-kormány Fészekrakó programját, amelyet kihasznált a maffia, és odavitték az apró falvakból az alulszocializált családokat. 2008-ban indult a ciklusokon átívelő botrány, amelyet a Fidesz–KDNP-s városvezetés végül több év alatt volt csak hajlandó rendezni úgy-ahogy. Pár éve még a DK-s Varga Gergő is azt szorgalmazta, tűnjenek el a problémás cigányok.

Van már olyan MSZP-s, aki ráébredt, hogy cigány- és muszlimbarát retorikával sokra nem megy

A körzet MSZP-s önkormányzati képviselője, Fodor Zoltán feljelentést is tett az ügyben.

– Agresszív, hangos csapatok terrorizáltak minket. Cigányok között nőttem fel, nem a bőrszín számít, de ők mások voltak. Együttműködöm az új vezetéssel, kitettük őket – sorolja Fodor Zoltán. Hozzáteszi: kell a kerítés, Európába őrültség ellenőrizetlenül beengedni idegeneket, a bevándorlóknak, úgy, ahogy 1956-ban a magyarok tették, türelmesen kell várniuk és együttműködniük a hatóságokkal. – Nem szeretném, ha kigyúrt afrikaiak, muszlimok, bárkik becsengetnének a választóimhoz, helyet követelve.

A fészekrakókat már kihevertük, nem leszünk sáskák prédái. Fegyvert kell adni a kezükbe, visszaküldeni őket, menjenek harcolni a hazájukért! Annak, aki nem védi a szülőföldjét, és dolgozni sem akar, nincs helye itt – lepte meg az olvasókat a miskolci MSZP-s. Közölte azt is: elmegy vasárnap szavazni, és nemmel voksol. Kérdés, mit szól mindehhez a pártja…


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »