A Chelsea megalázó csereüzletbe vonná bele Fabregast

A Chelsea lassan már úgy van vele, mindegy hogyan, csak szabaduljon a vb- és Eb-győztes középpályástól.

Fabregas még mindig nem kell Antonio Conténak

A legújabb hír a szebb napokat is látott Cesc Fabregasról, hogy a spanyol játékos jelenlegi klubja, a Chelsea az Internek ajánlotta fel a középpályást.

Korábban arról is lehetett olvasni, hogy Antonio Conte kérésére a Chelsea felajánlotta Fabregast a Real Madridnak, azonban most már nyilvánvaló, hogy ebből nem lesz semmi, így a korábbi Barcelona-játékosnak más csapatot kell, vagy legalábbis kéne keresni.

A tekintélyes La Gazzetta dello Sport most úgy értesült, a Chelsea szeretné megszerezni az Inter horvát középpályását, Marcelo Brozovicot, cserébe pedig Fabregast – és nem kevés készpénzt – ajánlanának a válságban lévő milánóiaknak. Ez alighanem egyértelmű üzenet: Fabregasra olyannyira nem számít Conte, hogy most már „ajándékba” is adná, csak hagyja el a londoni együttest.

Szegény Fabregas, ennél megalázóbb helyzetbe már aligha kerülhet…

Csatolt_cikkek: Olvasta már?Conte új edzésmódszere kiverte a biztosítékot a Chelsea-nél – videóNikolicsék a Real Madrid ellen a csoportkörbenRovatok: SportTelepülés: Nagy-BritanniaCímkék: sport, labdarúgás, Chelsea, Cesc Fabregas, angol fociForrás: 

MTI


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »