A bulvármédia és a Rákóczi téri strici hazudik: nem igaz, hogy a megszúrt cigány halálát kívánta Zsolt családja

A bulvármédia és a Rákóczi téri strici hazudik: nem igaz, hogy a megszúrt cigány halálát kívánta Zsolt családja

A bulvársajtó nem hajlandó leközölni a Deák téri késelésében gyanúsítottként fogvatartott K. Zsolt családjának ügyvédjükön keresztül tett nyilatkozatát – írja a Kuruc.infónak küldött levelében a magyar fiút védő ügyvédi iroda képviselője. Mi természetesen közé tesszük a nyilatkozatot.

"Jól tette, hogy megszúrta" – kezdte el terjeszteni a kormánypincsi TV2, majd erre felfűzve jöttek a különböző – a legsötétebb SZDSZ-es időkből már jól ismert – cigánysimogató és -mentegető szólamok. (Lásd bővebben a kapcsolódók között.) A jelenleg "roma polgárjogi harcost" játszó Rákóczi téri strici pedig már egészen odáig jutott, hogy "a Mi Hazánk uszítása miatt késelt cigányt a nem roma, fehér aljas gyilkos".

A zsidó média és a cigány jogvédők közötti (ó)szövetség nem teszi lehetővé az ártatlanság vélelmét – ha a gyanúsított magyar. Így hiába kérte Zsolt családja, hogy az alábbi nyilatkozatot a hisztériakeltők (TV2 és Száva Vince) leközöljék vagy figyelembe vegyék. 

(Kuruc.info)

Hírdetés

Beindult a cigánymosdatás…: Deák téri késelés: a cigányok részegen "beszólogattak" a magyar fiúnak és a barátnőjének, Ramszesz is megsérült

…és a magyarellenes hergelés: Száva Vince szerint a Mi Hazánk "uszítása" miatt késelt cigányt a "nem roma, fehér aljas gyilkos"

Előzmények:

Meghalt a megkéselt cigány, hamarosan elszabadulhat a pokol

Kevin, Ramszesz és a többiek – kivételesen nem a késelő, hanem a megkéselt fél a cigány az Erzsébet téri esetben


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »