A Brescia kiütötte az OSC-t, a Ferencváros is kikapott

Olasz és német csapat győzte le a magyarokat a férfi vízilabda Bajnokok Ligája csoportkörének ötödik fordulójában.

Az OSC Újbuda 14-6-ra alulmaradt szerdán az olasz Brescia vendégeként. A hazaiak 1-1 után 4-1-re megléptek, majd előnyüket végig magabiztosan megtartva, a különbséget növelve győztek.

A Brescia négy győzelemmel és egy vereséggel várja a folytatást, az egy győzelemmel, valamint két-két döntetlennel és vereséggel álló OSC Újbuda január 25-én a horvát Jug Dubrovnikot fogadja.

A Ferencváros 11-10-re kikapott a német Spandau Berlin otthonában. A sorozat eredményközlő oldala alapján az első gólt a vendégcsapat szerezte, de a hazaiak fordítottak (3-1), majd a folytatásban egy megingástól eltekintve – a második negyed 6. percében az FTC ismét egygólos előnyre tett szert -, kézben tartották a mérkőzést. Az FTC egy-kétgólos hátrányban tapadt német vendéglátójára, és végül minimális különbséggel maradt alul. A német csapat kapuját Baksa László védte, a Ferencváros legeredményesebb játékosaként a görög Sztilianosz Argiropulosz-Kanakakisz négy góllal zárt.

Hírdetés

A három győzelemmel és két vereséggel álló zöld-fehérek január 25-én a szerb Novi Beograd gárdáját fogadják. A Spandau Berlin két-két döntetlen és vereség után az első győzelmét aratta.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »