A bor- és dzsessz fővárosa lesz Debrecen

A bor- és dzsessz fővárosa lesz Debrecen

Augusztus 2-től négy napon keresztül a bor- és dzsessz fővárosa lesz Debrecen.

A Debreceni Bor-és Jazznapok augusztus 2-től 4 napon keresztül, 19 borvidék, 69 borászat, 42 koncert, összesen 161 magyar és külföldi jazzmuzsikus 12 ország képviseletében várja az érdeklődőket – olvasható a rendezvény sajtóközleményében.

A Nagyerdő megújult környezetében, a Békás-tó partján született újjá öt éve a legrégebbi folyamatosan működő hazai jazzfesztivál, (az első 1971-ben volt) és a Borkarnevál (az első 2000-ben volt) együttes megrendezéséből a Debreceni Bor-és Jazznapok, amely a hazai gasztrokulturális programkínálat élvonalát képviseli.

Hírdetés

A Debreceni Bor- és Jazznapok gasztrokulturális rendezvény a Magyar Fesztiválszövetség által működtetett Magyar Fesztiválregisztrációs és Minősítési Rendszerben megmérette magát és elnyerte a „Kiváló Minősítésű Fesztivál” címet.

A programsorozat 2017. tavasszal megkapta az egyik legkomolyabb európai fesztiválminősítő szervezet, az Európai Fesztiválszövetségtől az EFFE (Europe for Festivals, Festivals for Europe) minősített fesztiválja címet. Ezzel

Jegyek, bérletek kaphatók Debrecenben a Kölcsey Központban, a Karakter Kávézóban, országszerte az Interticket hálózat jegyirodáiban, valamint online, kezelési költség nélkül a fonixinfo.jegy.hu oldalon.


Forrás:vg.hu
Tovább a cikkre »