A BolDog már a fiókban, a grafikushallgató arculata a befutó

A BolDog már a fiókban, a grafikushallgató arculata a befutó

Lecserélték a vizes vb sokat bírált arculatát, a 2017-es világesemény népszerűsítéséhez végül egy grafikushallgató által tervezett logót és plakátokat használják majd. Az uszodaépítés a kormánybiztos szerint megfelelő ütemben halad.

A 2017-es világesemény népszerűsítése ezután sem ment zökkenőmentesen: a vb logóját és plakátjait idén márciusban mutatták be, de az interneten és a sajtóban sokan kritizálták a megjelent terveket.

A szervezőbizottság most úgy döntött: változtatnak, egy grafikushallgató által tervezett arculatot használják majd a vb-n.

„A szervezőbizottság számára egyértelmű volt, hogy egy modern, 21. századi, napjainkat tükröző arculatot kell, hogy kialakítsunk az úszó-vb-re. Olyan arculatot, amely egy kicsit bevezet bennünket az olimpiára is, és azt gondolom, hogy ez az arculat tökéletes példája ennek” – szögezte le a 2017-es vizes vb szervezőbizottságának elnöke, Seszták Miklós.

Seszták a Dagály Úszóaréna építésére is kitért. A kormánybiztos hangsúlyozta: pontosan tartják az ütemtervet, a létesítmény legkésőbb 2017. március 31-ig elkészül. A Komjádi uszodában pedig idén szeptemberben kezdődhetnek a munkálatok.

Aláírták a szerződést a vizes vb főtámogatójával is. „Nagy megtiszteltetés, hogy egy olyan különleges esemény mellé állhatunk főtámogatóként, amely 6 vb-t egyesít, azokhoz kapcsolódóan pedig a Masters-vb-t, mindezt alig egy hónap alatt” – mondta Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom vezérigazgatója.

A világbajnokságot 2017 júliusában rendezik Budapesten, valamint Balatonfüreden.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »