A bíróság döntött: hazugságot terjesztettek a miskolci Jobbikról

A miskolci Jobbik szerint a Fidesz kitalálta a hazugságot, a “pártharsona pedig megírta”. A Fidesz ugyanis kitalálta, hogy Jakab Péter azt mondta a Salkaházi-program kapcsán, hogy a nyugdíjasok csak bulizni tudnak, és megvásárolhatók tízezer forintért. A Miskolci Napló pedig ezt meg is írta.

A bíróság végül – miután Jakab Péter beperelte az önkormányzati lapot – kimondta, hogy az egész hazugság, a Jobbik frakcióvezetője soha nem mondott ilyet. “Vagyis a Kriza-féle városvezetés szócsöveként működő újság hazugságot terjesztett Jakab Péterről”. A lapot a bíróság helyreigazításra kötelezte.

Vajon mit higgyenek el a miskolciak ezek után a Fidesznek és a Miskolci Naplónak, ha a város lapja már a bíróság szerint is hazudik? – tette fel a kérdést a helyi jobbikos alapszervezet hétfői közleményében.

Vajon mikor kér bocsánatot a városvezetés azoktól a nyugdíjasoktól, akiket a Miskolci Napló segítéségével aljas politikai haszonszerzésből becsaptak? Vajon annyira fél a Fidesz a Jobbiktól, hogy szakmai érvek híján közönséges hazugságokkal próbálják megállítani az ellenzéki párt erősödését? Városvezetéshez méltó, felelős, keresztény magatartás ez?

A Jobbik választ vár Kriza Ákostól: ki rendelte meg a Miskolci Naplótól a teljesen alaptalan lejárató kampányt, és mi lesz a következménye a közpénzből történő hazudozásnak?


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »