A Betyársereg Csókakőn a Turul-szobor avatáson (+képek)

A Betyársereg ezen a hétvégén sem pihent. Tagjaink Államalapításunk ünnepén, Csókakőn a MagyaRock elnevezésű rendezvényt biztosították, ahol nem csak remek zenekarok, de szellemi feltöltődésünkért, kerekasztal-beszélgetések is várták az érdeklődő nemzeti érzelmű magyarokat. A biztonságért a Betyársereg Bakonyi Klánjának harcosai gondoskodtak.

A rendezvényről később bővebben beszámolunk, addig pár kép az ünnepi hétvége legjobb pillanataiból.

Orosz Mihály Zoltán: “A nemzetstratégiai kérdéseket nem a szemfényvesztés “mestereinek” szemével akartuk megközelíteni.” 

Zagyva György Gyula és Tyirityán Zsolt barátaimmal a hétvégén egy nemzetstratégiai kerekasztal beszélgetésen vettünk részt Csókakőn egy csodálatosan szép környezetben Mészáros István és a helyi polgármester jelenlétében Kónyi-Kiss Botond barátunk moderálásával. A “cukisodás” hála Istennek nem került szóba, mert voltak sokkal fontosabb kérdések a nemzetmentés témakörében és ezeket sem sikerült alaposan átbeszélnünk a rendelkezésre álló másfél órában. A nemzetstratégiai kérdéseket elsősorban nem a mosóporügynökök és a szemfényvesztés “mestereinek” azaz a marketingeseknek, mint értékesítési “szakértőknek” a szemével akartuk megközelíteni. A hallgatóság ennek ellenére mégis nagyon élvezte. A hatékony nemzetstratégiai problémák megoldása elsősorban és lényegileg nem marketing kérdése, még ha egyes szemfényvesztő politikusok és az őket kábító reklámtechnikusok önfelmentésük érdekében szeretnék az alapkérdéseket pusztán csak erre redukálni.

– írja Facebook bejegyzésében Érpatak polgármestere.

(Betyársereg)


Forrás:betyarsereg.hu
Tovább a cikkre »