A belgák nagyon koncentrálnának

A belgák nagyon koncentrálnának

Koncentráltabb játékot szeretne a belgák szövetségi kapitánya a magyarok ellen. Marc Wilmots két nappal a nyolcaddöntő előtt azt mondta: a játékvezetők eddig nem minden esetben fújtak jól a meccseiken, ezért jobban oda kell figyelni a játékra.

Nem szabad félvállról venni az Eb hátralévő részét – ez a véleménye a belga válogatott egyik kulcsjátékosának. A Roma középpályása intő példának emlegette Portugáliát, a luzitánok is esélyesként utaztak Franciaországba, végül mégis csak csoportharmadikok lettek.

„Csak rá kell nézni a csoportok végeredményeire. Mi is favoritok voltunk a sajátunkban, végül mégsem sikerült megnyerni. Portugália ugyanígy járt. Minden mérkőzés nehéz, ugyanúgy kell koncentrálnunk mindre” – mondta el Radja Nainggolan.

A szövetségi kapitány hasonló véleményen van – Marc Wilmots szerint bár a játékot sikerült kontrollálniuk a csoportmeccsek során, sokkal jobban is koncentrálhatott volna az előzetesen esélyesnek is kikiáltott belga csapat.

„Sok ember felemlegette nekem azt a bizonyos elvett gólt, de arról meg senkitől nem beszél, hogy mi nem kaptunk meg egy tizenegyest. Teljesen máshogy alakult volna a mérkőzés. A fiúknak sokkal jobban oda kell figyelniük a játékukra a következőkben” – fejtette ki Marc Wilmots.

A belga válogatott vasárnap este játszik a magyarokkal a nyolcaddöntőben. A találkozót Milorad Mazsics szerb bíró vezeti, aki eddig a 3-0-ra végződött Spanyolország–Törökország-meccsen fújta a sípot.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »