A békemenetes Bencsik szerint az eddigi rajongók simán áthúznának a Jobbikhoz

„A Fidesz iránti szerelem kihűlt. Orbán Viktort még szeretik, de már őt sem úgy, mint régen. Ma nem lehetne békemenetet szervezni, mert a menetelők vagy áthúznának a Jobbikhoz, vagy otthon maradnának.” – írja a Fidesz egykori csodafegyvere, a Békemenet egyik apostola, Bencsik András. A médiakövület amiatt is háborog – amúgy teljes joggal – hogy az újhullámos ficsúrok színre lépésével indulhatott meg a párt és holdudvarai teljes bomlása.

„Sem a mozgósítási lista, sem a személyes meggyőzés, sem a fókuszcsoport, sem a választási hókuszpókusz nem segített, mert nem a stratégiával van baj, hanem a lélekkel.”

Hírdetés

„Orbánt már 1990-ben megszerették, de 1998-ban hódította meg az ország szívét. Ő volt a mesebeli legkisebb fiú, aki elnyerte a királylány kezét és vele a fele királyságot. Aztán a királyság másik felét 2010-ben az emberek közfelkiáltással adták neki. És azt várták, hogy ez a szoros érzelmi kapcsolat, ez megmarad. Eleinte meg is volt, de 2014 után eltűnt valahogy. Jöttek helyette újhullámos ficsúrok lehetetlenül szűk nadrágokban és zakókban, s az alapjában véve rosszul öltözött és többnyire kissé túlsúlyos magyarok zavarodottan keresték a régi igazságot, de az valahogy elolvadt.”


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »