A baloldal még az előválasztást is elveszítené

Puzsér Róbert biztosan nem gondolta komolyan az indulást a főpolgármesteri székért, az egész egy médiahacknek indult, csakhogy annyira belebonyolódott, hogy végül jelölt maradt – mondta Dezse Balázs, a PestiSrácok újságírója az ECHO TV Sajtóklub 2.0 című műsorában. Oláh Gellért, a 888 újságírója szerint az eddig felmerült ellenzéki jelöltek közül Horváth Csaba a legszánalmasabb, aki évek óta arra vár, hogy végre jelöljék, de Gyurcsány Ferenc mindig keresztbe tesz neki. Falusi Vajk, a 888 publicistája hozzátette: velük szemben indul Tarlós István, akit a jobboldali közösség támogat, aki a Demszky-korszak után végre rendbe tette a várost.

Oláh Gellért szerint Tarlós István a tettek embere. Ha valaki kíváncsi a főpolgármester eredményeire, akkor felül a fonódóra vagy a 4-6-ra és végigmegy a városon. Ehhez képest Puzsér Róbert a celebek ellen küzdő főceleb. Beleüvölt hülyeségeket a kamerába, ő a tét nélküli ember ebben a történetben – mondta az újságíró.

Hírdetés

De itt van a kaméleon Karácsony Gergely is, aki simán lehet a végső kihívó, de ő már annyi mindenkit elárult, hogy nem tudom hová tud még fejlődni – hangsúlyozta.

Falusi Vajk nem érti, hogy az ellenzék miért ragaszkodik az előválasztáshoz. 2006 óta nem nyertek meg egyetlen voksolást sem. Lehet, hogy még az előválasztást is elveszítenék, ők valami miatt szeretnek veszíteni – tette hozzá Oláh Gellért.

A teljes tartalom IDE kattintva érhető el.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »