A baloldal maffiaszerű hálózattal lopja a közpénzeket

Volner János, a Volner Párt elnök csütörtöki sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy bebizonyosodott, a baloldali politikusok “maffiaszerű hálózatot működtetnek a közpénzek ellopására”.

Hírdetés

A független országgyűlési képviselő közölte: a Városháza-ügyben kiszivárgott hangfelvételek alapján minden budapesti polgár megbizonyosodhatott arról, hogy fehérgalléros gazdasági bűnözők vették kezükbe a fővárosi közpénzeket.
   
A hivatalban lévő a városvezetés kezdettől fogva “a közpénzek lenyúlására szerveződött, kifejezetten erre jött létre a baloldali összefogás”, amelynek – Bajnai Gordon volt kormányfő kijelentései alapján – mind a hat pártja érintett – tette hozzá.
   
Volner János felháborítónak nevezte, hogy az ügyben a baloldal Bajnai Gordont “Gyurcsány Ferenc embereként” védi, akárcsak azt, hogy Karácsony Gergely főpolgármester az eset feltáróit kezdte “üldözni” az elkövetők helyett.
   
E “bűnözői hálózat miatt tűnik el ilyen gyorsan Budapest pénze”, hiszen a Tarlós István féle vezetés által hátrahagyott 199 milliárdnyi tartalékból már jóformán semmi nem maradt, miután a baloldal egy szervezett bűnözői hálózattal folyamatosan megcsapolja, lenyúlja a közpénzeket – mondta.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »