A bajnoktól kapta meg a Gyirmót a kegyelemdöfést

A bajnoktól kapta meg a Gyirmót a kegyelemdöfést

Ősztől a Gyirmót az NB II-ben, a Ferencváros a Bajnok Ligájában mutathatja meg, mit tud.

A sereghajtó Gyirmót a bajnok és kupagyőztes Ferencvárostól elszenvedett 2-1-es vereséggel búcsúzott az élvonaltól a labdarúgó OTP Bank Liga 33., utolsó fordulójának szombati játéknapján.

Felszabadult játékot hozott a már bajnok Ferencváros és a sereghajtóként biztos kieső Gyirmót összecsapásának első félideje. A csapatok támadó futballal szórakoztatták a közönséget, de az esélyesebb fővárosiak voltak veszélyesebbek. A zöld-fehérek sokáig nem tudták gólra váltani fölényüket, mígnem a szünet előtti utolsó pillanatokban Bassey sokadik helyzetét végül gólra váltotta.

A második játékrész ott folytatódott, ahol az első abbamaradt, azaz az FTC jó lehetőségeket dolgozott ki, de Rusák remek védéseinek köszönhetően nem nőtt a különbség. A hazaiak aztán szórványos támadásaik egyikéből váratlanul egyenlítettek, sőt, majdnem a vezetést is megszerezték, de a második góljukat les miatt érvénytelenítették. A fővárosi csapatot nem zavarta meg a rövidzárlat, továbbra is fölényben játszott, végül Civic góljával megérdemelten távozott három ponttal Gyirmótról.

Hírdetés

OTP Bank Liga, 33. (utolsó) forduló:

Gyirmót FC Győr-Ferencvárosi TC 1-2 (0-1)

Gyirmót, 2628 néző, v.: Zierkelbach

gólszerző: Varga B. (57.), illetve Bassey (45+1.), Civic (78.)

sárga lap: Hasani (43.), Szegi (50.), illetve Redzic (82.)


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »