A 97. percig állt győzelme Dárdai Pál csapata

A 97. percig állt győzelme Dárdai Pál csapata

Hatot lőtt a Hoffenheim, góllal tért vissza Haaland.

Dárdai Pál vezetőedző csapata, a Hertha BSC hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott az Augsburggal a német labdarúgó-bajnokság 13. fordulójának szombati játéknapján. A berlini együttes immáron négy mérkőzés óta nyeretlen. Az Augusburg – amely az előző fordulóban a címvédő és listavezető Bayern Münchent győzte le – a 97. percben egyenlített.

Az újonc Bochum meglepetésre hátrányból fordítva 2-1-re diadalmaskodott otthon a Sallai Rolandot csereként a 75. perctől foglalkoztató Freiburg ellen. A hazaiaknál Novothny Soma nem kapott lehetőséget.

Hírdetés

A Borussia Dortmund ugyan 2016 szeptembere óta először kapott gólt a Wolfsburgtól, 2015 májusa óta tartó veretlensége ezúttal sem szakadt meg kedvenc riválisával szemben, és sorozatban hetedszer győzte le a Bundesligában. Góllal tért vissza sérülése után Haaland.

A szintén újonc Greuther Fürth vezetett ugyan a Hoffenheim ellen, de végül hazai pályán 6-3-as vereségbe szaladt bele, és továbbra is vár története első hazai Bundesliga-győzelmére. Eddig egyetlen élvonalbeli szezonjában, a 2012/13-as idényben mind a négy győzelmét idegenben aratta, hazai pályán immáron 18 vereség és öt döntetlen a mérlege.

Eredmények:

  • Greuther Fürth-Hoffenheim 3-6 (1-2)
  • Hertha BSC-Augsburg 1-1 (1-0)
  • 1. FC Köln-Borussia Mönchengladbach 4-1 (0-0)
  • VfL Bochum-Freiburg 2-1 (0-0)
  • VfL Wolfsburg-Borussia Dortmund 1-3 (1-1)

Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »