Keddtől pótlóbusz jár a 37-es villamos helyett

Pályakarbantartási munkák miatt keddtől nem közlekedik a 37-es villamos, a 37A pedig rövidített útvonalon jár – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint a Kőbányai út/Könyves Kálmán körút és Kőbánya alsó vasútállomás között pótlóbusz jár majd, a Népszínház utcai és Maglódi úti szakaszokon pedig a párhuzamosan közlekedő 28-as villamossal lehet utazni. A 37A villamos a Blaha Lujza tér M (Népszínház utca) és a Magdolna utca között közlekedik keddtől – tették hozzá.

A villamospálya karbantartása keddtől október 23-áig tart, a munkálatok a Salgótarjáni utcában, az Asztalos Sándor hídon és az Őrházi ívekben végzik – írták.

Hírdetés

A BKK közlése szerint a Népszínház utcában és a Maglódi úton a csúcsidőszakban sűrűbben közlekednek majd 28-as és 28A villamosok. Azt is írták, hogy a 37-es jelzésű pótlóbusz mindkét végállomásán kapcsolatot biztosítanak a Blaha Lujza tér és az Új Köztemető felé a közlekedő 28-as villamoshoz.

A BKK a Kolozsvári utca és a Körösi Csoma Sándor út közötti területről utazóknak a Körösi Csoma Sándor úton közlekedő járatokat javasolja, elsősorban a sűrűbben közlekedő 28-as villamost.

Felhívták a figyelmet, a belváros irányába Kőbányáról a 28-as és 28A villamosokkal, valamint a 9-es autóbusszal is lehet utazni, illetve Kőbánya központjában elérhető a 95-ös, a 195-ös autóbusz és a 75-ös trolibusz.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »