Már csak egy hétig lehet jelentkezni a közmédia Tehetséggondozó Programjába

Már csak egy hétig lehet jelentkezni a közmédia Tehetséggondozó Programjába

A Közszolgálati Médiaakadémia Alapítvány a jövő médiatehetségeit keresi. A szerkesztő-riporteri munka vagy a műszaki terület iránt érdeklődő fiatalok a [email protected] e-mail címen pályázhatnak a közmédia beszédtechnikai képzést és mentortámogatást nyújtó tehetséggondozó programjába október 4-ig.

Karrierlehetőséget és szakmai fejlődést kínál a közmédia a televíziós, rádiós, online vagy műszaki területen elhelyezkedni vágyó fiataloknak. A Közszolgálati Médiaakadémia Alapítvány a tehetséggondozó programjába végzős hallgatók és friss diplomások jelentkezését várja Magyarország legmodernebb és legnagyobb eszközparkkal felszerelt médiavállalata.

A szerkesztő-riporteri szakma iránt érdeklődők mentor iránymutatása mellett, közvetlenül bekapcsolódva ismerkedhetnek meg a hír- és a magazinműsorok gyártásával.

A műszaki területet választók a rögzítésvezető szakma alapjait tanulhatják meg. A programban résztvevők a gyakorlatorientált képzésnek köszönhetően a későbbiekben akár önállóan is megállják a helyüket a szakmában.

Hírdetés

Gulyás István, a Tehetséggondozó Program egyik mentora, az M5 kulturális csatorna és a Kossuth Rádió műsorvezetője szerint a televíziózás és a rádiózás egy életforma, nagyon fontos hozzá a felkészültség és a gyakorlat, valamint a műsorkészítés technikai és technológiai háttere iránti nyitottság is elengedhetetlen.

Bukosza Zita, a Tehetséggondozó Program korábbi résztvevője, az M1 aktuális csatorna szerkesztő-műsorvezetője azért döntött évekkel ezelőtt a jelentkezés mellett, mert szerette volna terepen, szakmai mentor támogatása mellett elsajátítani a szakmát egy országos televíziónál. A program előnyeként említette az egyedülálló beszédtechnikai képzést, amelyen stresszkezelő légzőgyakorlatokat is megtanulhatott.

A Közszolgálati Médiaakadémia Alapítvány az utánpótlásnevelést célzó tehetséggondozó programjába október 4-ig várja az önéletrajzokat és motivációs leveleket a [email protected] e-mail címen. További információk a media-akademia.hu oldalon találhatók.

(MTVA/Felvidék.ma)


Forrás:felvidek.ma
Tovább a cikkre »