A pozsonyi repülőtérről közvetlen járatok indulnak Madeirára és Katarba

A pozsonyi repülőtérről közvetlen járatok indulnak Madeirára és Katarba

Új közvetlen járatok indulnak a pozsonyi M.R. Štefánik repülőtérről. Az utasok közvetlen járattal juthatnak el Pozsonyból a portugáliai Madeira szigetére.

Szeptember 26-tól, csütörtöktől pedig az Arab-félszigeten fekvő Katarba is el lehet jutni a szlovák fővárosból.

„Az M.R. Štefánik repülőtérről a portugál Madeira szigetére, valamint a Katarba tartó közvetlen járatokat először vehetik igénybe az utasok. Ezzel bővítjük a Pozsonyból induló légi összeköttetések kínálatát” – mondta Dušan Novota, a repülőtér vezérigazgatója.

Hírdetés

A Pozsonyból Madeirára induló közvetlen charterjáratok szeptemberben és októberben keddenként fognak közlekedni. A járatokat jövőre is fenntartják. A repülés négy és fél óráig tart, és egy 189 utas befogadására alkalmas Boeing 737-800 típusú repülőgép repül a portugál szigetre.

Pozsonyból Katarba szeptember 26-tól, csütörtöktől indulnak a járatok, a menetrend szerint január 6-ig. A szünet után április 7-től újraindul a járat. A szezon utolsó járatai a tervek szerint 2025. május és június fordulójára esnek.

Az utazási irodák további közvetlen járatokat is készítenek a thaiföldi Phuket-szigetére, Mauritiusra, Zanzibárra, de Kubába, Vietnamba, a Dominikai Köztársaságba, Ománba, Bahreinbe és Dubajba is.

Teraz.sk


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »