9000 perc az olimpia felvezetéseként a köztévén

Több mint 9000 percnyi, azaz 154 órányi műsoridőt tesz ki a köztévén a pénteken kezdődő riói olimpia felvezetése.

Rio: melyik magyar mikor látható?

Az MTVA sajtószolgálatának keddi közleménye szerint a közmédia „minden korábbi olimpiai közvetítésnél részletesebben és minden eddiginél nagyobb terjedelemben számol be a 31. nyári játékok történéseiről”. A felvezetés során megemlékeznek a képernyőn az eddigi olimpiákon nyert 168 magyar aranyéremről, a nézők archív felvételeket láthatnak a múlt sikeres magyar sportolóiról, a riói éremesélyes magyarokat pedig mini portrésorozatban mutatják be.

Az Út Rióba című olimpiai háttérműsor már egy éve követi az ötkarikás eseményre készülő sportolók és az őket segítő szakemberek mindennapjait, és a felvezetést a köztévé több új magazinműsor indításával segíti. A nézők az Irány Rio és a Visszaszámlálás Rióra című magazinműsorokból olyan információkhoz és exkluzív tartalmakhoz jutnak, amelyeknek segítségével az olimpiai közvetítések még élvezhetőbbek és érdekesebbek lesznek.

Az MTVA nézői az olimpia ideje alatt üzenhetnek is a sportolóknak a #veletekvagyunk hashtag használatával. Az M4 Sport Facebook-oldalára érkező szurkolói üzenetek közül a legjobbakat az M4 Sport csapatának tagjai adják át a magyar olimpikonoknak.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »