82-szer szúrta meg nagyanyját, kivéreztette az asszonyt a kegyetlen unoka

A brutális gyilkosság a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Encsen történt. Az unoka 82 késszúrással ölte meg nagyanyját.

A férfit édesanyja kisgyerek korától egyedül nevelte Encsen. Középiskolai tanulmányainak befejezéséig a közte és a nagyszülők közötti viszony jó volt. Az érettségi után azonban a nagyszülők elvárása az volt, hogy a férfi menjen el dolgozni, és támogassa édesanyját, aki időközben rokkant lett. Ez nem történt meg, amit a nagyszülők többször szóvá is tettek. A férfi és édesanyja, valamint a nagyszülők közötti viszony 2010-től folyamatosan romlott, a nagymama 2011-ben többször észrevette, hogy pénztárcájából kisebb összegek tűnnek el.  A lopással unokájukat gyanúsították, majd ki is tiltották az encsi nagyszülői házból.

2012 augusztusában, amikor csak a nagymama volt a házban, a férfi a kamrában többször összeszurkálta anyai nagyanyját. A gyilkos ezután fel-alá járkált az udvaron. A rendőrséget a szomszédok értesítették, akik nem engedték ki a férfit az udvarról, amíg a hatóságok meg nem érkeztek. A nagymamát 82 szúrás érte, halálát kivérzés okozta. A férfit most jogerősen 16 év börtönre ítélte a Debreceni Ítélőtábla – mondta a táblabíróság szóvivője, Fórizs Ildikó az MTI-nek.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?Megölte feleségét, és annak szüleit az ukrán férfiMegölte a fiatal tanárnőt, majd közösült a holttesttel és elrejtetteMindent elvett a nőtől, aki elhagyta: megölte lányát és kutyáit, majd felakasztotta magátRovatok: KékfényTelepülés: MagyarországCímkék: kékfény, krimi, Magyarország, kegyetlenség, kivégzés, késelés, brutális gyilkosságForrás: 

MTI


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »