75 éve történt

Kijelölt célpontok:

Kiotó, Hirosima és Niigata.

Hirosima, augusztus 6.

Nagaszaki, augusztus 9.

Himmler, a III. Birodalomban az SS legfőbb vezetője szerint „Keleten a németség egyik legfontosabb célkitűzése az, hogy megtisztítsa a bekebelezett részeken túli területeket az idegen fajoktól”

Ha nácik birtokába jut Szilárd Leó szabadalma, láncreakció titka, mi magyarok, a lengyelek, csehek, szlovákok, oroszok is, a zsidók sorsára jutunk Szilárd Leó, Wigner Jenő, Teller Ede, érdeme meghatározó, hogy a nácikat USA megelőzte az atombomba csinálásában.

Hat millió zsidó likvidálásához a náciknak nem volt szükségük atombombára.

A kereszténység a zsidó vallás alapjából nőtt ki. Orbán áltál vezetett vonat reménység, Európa kultúrája, megmarad a zsidó –kereszténység alapokon álló EU.

Atombomba támadás Lengyelországgal szemben!

Hírdetés

Ami nem sikerült Hitlernek, Merkelnek sikerült.

A második világháború éveiben USA, Németország, Japán politikusainak állt szándékában atombomba létrehozása.

Hitler, Göringre bízta a munkálatok irányítását. Japán légierő és a Császári Haditengerészeti 1941-től foglalkozott a atombomba előállításával.

A nácik törekvését visszavetette a britek 1943. február 16-án Norvégiában a nehézvíz előállító üzemmel szembeni sikeres akciója.

A Japánok magfizikai kutatás nemzeti programjában az szerepelt, hogy az Egyesült Államokban számos zsidó kutató együttműködését szervezték meg. a Japánok 1943-ban úgy gondolták 10 évre volna szükségük az atombomba előállítására.

Ha náciknak sikerült volna a második világháború vége előtt atombombát elállítani, minden bizonnyal Varsóval szemben vetik be.

Nyugaton a légi fölény a Szövetségeseknél volt, keleten a Vörös Hadsereg tört előre. Varsó elérhető lett volna Göring számára.

NAGASZAKI. Pearl Harbornál bevetett Mitsubishi torpedók Nagaszakiban készültek.

Az atombomba Nagaszaki fölött, 1945. augusztus 9-én délelőtt 11 óra 2 perckor ötszáz méter magasságban robbant fel.

Japán katonai vezetői még mindig nem egyeztek bele a fegyverletételbe.

Hirohito császár egymaga hozott döntést, fegyverletételi javaslata 10-én, pénteken Svájcon keresztül jutott el Washingtonba.


Forrás:realzoldek.hu
Tovább a cikkre »