7 lehetőség a rezgésed megemelésére és a jólét akadályainak felszámolására

Világunk jelenleg egy olyan energetikai átalakuláson megy keresztül, ami arra ösztönöz minket, hogy új emberekké váltjunk, s egyre inkább tudatosak legyünk a valódi énünkkel és az életmódunkkal kapcsolatban.

 

Mivel egyelőre még a változások kezdeti stádiumainál tartunk, így a legjobban akkor járunk el, ha a belső vezetőnkre hallgatunk.

 

Ez abban is megnyilvánulhat, hogy sürgetést érzünk arra, hogy visszavonuljunk és újrakalibráljuk magunkat abbéli félelmeink miatt, hogy nem teszünk eleget vagy nem lesz elég pénzünk. Ezek az érzések nyomaszthatnak bárkit.

 

Kényelmetlenül érezhetjük magunkat, mégis szembe kell néznünk a saját árnyékainkkal oly módon, hogy elfogadjuk, hogy azok is a változásokkal járnak együtt.

 

 

Szükség van az akadályaink elengedésére és a jólétre, mert így válhatunk képessé arra, hogy teljes mértékben átadhassuk ajándékunkat az emberiségnek.

 

Ezért lényeges a belső démonjainkkal való szembenézés és a belső gátak eltávolítása. A jólét teljes mértékben arról szól, hogy a félelmeinket elengedjük, és a rezgésünket megemeljük.

 

Amikor a rezgésünk eléri a lehető legjobb szintet, akkor képesek vagyunk a félelmeinken túl látni és minden rendelkezésünkre áll, amire csak szükségünk van.

 

Most pedig lássunk hét lehetőséget a rezgésünk megemelésére és a jólét akadályainak felszámolására!

 

Nyilvánítsd ki világosan, hogy mit kívánsz!

 

A világegyetem csak akkor fog téged megajándékozni azzal, amit szeretnél, ha azt világosan megfogalmazod.

 

Ha nem egyértelmű, akkor az univerzum ugyanazt a rezgést fogja visszaküldeni. Ez a fő ok annak, amiért sok ember képtelen megkapni, amit kíván.

 

Legyél pozitív és legyél teljesen jelen, amikor a kívánságaidat kinyilvánítod az univerzum felé.

 

Alkalmazz vizualizációs technikát!

 

Képzeld magadat arra a helyre, ahol az összes szükségleted együtt van.

 

Lásd magadat, amint megosztod másokkal, amid van, átalakítod az energiáidat és napi szinten sütkérezel a bőségben.

 

Azáltal, hogy elképzeled a kívánságaidat, egyúttal azt is kifejezed, hogy készen állsz arra, hogy megtapasztalhasd azokat.

 

Szabadítsd meg magadat az önkorlátozó hiedelmeidtől!

 

A legtöbb negatív és önkorlátozó hiedelmünket a szüleinktől örököltük, akik nem is voltak tudatában, hogy mit tettek. Áss le belső éned mélyére és kutasd fel az önkorlátozó hiedelmeidet, melyek valahol mélyen lapulnak benned.

 

Szakítsd velük (mármint a hiedelmeiddel) azáltal, hogy írsz a szüleidnek vagy annak az adott személynek, aki az elmédbe véste ezeket. Mondd azt nekik (a hiedelmeidnek), hogy megszakítod velük a kapcsolatot.

Hírdetés

 

Határozd meg pontosan, hogyan hatott rád egy-egy hiedelem, és hogy miért akarod megszabadítani magadat tőle.

 

 

Meditálj!

 

A meditáció segít megtisztítani a gondolataidat. Ennek segítségével képessé válhatsz a negatív és a pozitív gondolatok megkülönböztetésére.

 

Bármikor beugrik egy borzalmas gondolat, a meditáció segíthet tudatosítani, hogy ez csak egy gondolat és nem a valóság. Van erőd eldönteni, hogy továbbra is hiszel-e benne vagy sem.

 

A gondolatáramlás megváltoztatása a meditáció gyakorlásával lehetséges.

 

Mutass hajlandóságot a kockázatvállalásra!

 

A tudatos létezés kulcsa, hogy követjük, amit a lelkünk tenni óhajt. Általában ez a terület ismeretlen a számunkra.

 

Merészkedj a komfortzónádon túlra és fedezd fel azokat az életterületeket és egyéb elképzeléseket, amelyekkel kapcsolatban érzed, hogy a lelkedhez passzolnak.

 

Csatlakozz másokhoz, akik ugyanezt a dolgot művelik. Nem kell gyorsan véghezvinni ezt. Inkább fokozatosan stabilizáld magadat az adott területen.

 

Vegyél részt hivatalos képzésben!

 

Abban az esetben, ha a látószög megváltoztatása számodra egy önmagaddal folytatott küzdelemmé válna, tudatosítsd magadban, hogy számos módszer létezik arra, hogy az intenzív gondolkodás mellett dönthess: hipnoterápia, NLP, spirituális önfejlesztés stb.

 

A különféle tréningek elősegíthetik az új kapcsolatok létrehozását az agyban, továbbá a régi gondolatminták megszüntetését.

 

Bölcs döntés olyasvalakit keresni, aki jártas ezekben a dolgokban és energetikai szinten is képes eltávolítani a gátakat és az akadályokat.

 

 

Kérj felsőbb vezetettséget!

 

Mindannyian olyan lények vagyunk, akik spirituális vezetés alatt állunk. Néhányan ezt védőangyalkának vagy magasabb rendű lényeknek nevezik. Keresd meg a saját segítőidet és kérd tőlük, hogy mutassák meg számodra a helyes ösvényt.

 

Megkérheted az Istent, vagy az Istenséget, vagy az Univerzumot arra, hogy segítsen az utazásod során.

 

Minden reggel vedd fel a kapcsolatot a Fénnyel és érezd a szívedben a Fényt.

 

Nyilvánítsd ki a háládat lefekvés előtt és felkelés után a szíved nyitottsága és a rezgésed emelkedése miatt. Hálásnak lenni valószínűleg a legjobb dolog, amit csak tenni tudunk a gátjaink eltávolítása érdekében.

 

Írta és szerkesztette: Száraz György

 

A cikk alapjául szolgáló forrás: https://www.riseearth.com/2018/06/7-ways-to-raise-your-vibration-and.html

 

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a napvallás eseményeit!

 

Részletes eseménynaptárunkat itt találod: https://napvallas.hu/programnaptar/

 

Részt vehetsz programjainkon:

Istentiszteletek http://napvallas.hu/programok/tudj-meg-tobbet-az-istentiszteletekrol-es-ami-mogottuk-van/Aurafejlesztő és Meditációs Klubok http://napvallas.hu/programok/aurafejlesztoi/Főnix-programok http://napvallas.hu/programok/fonix-pHYPERLINK “http://napvallas.hu/programok/fonix-program/”rogram/Egómentesítő kurzusok http://napvallas.hu/programok/egomentesito-kurzus/Karma Oldó Napok http://napvallas.hu/programokHYPERLINK “http://napvallas.hu/programok/karma-oldo-nap/”/karma-oldo-nap/Szer-napok (szent ünnepnapjainkon) https://www.facebook.com/napvallas/?fref=tsÉbresztő Táborok https://napvallas.hu/programok/holisztikus-tabor/Bel- és külföldi zarándoklatok https://www.facebook.com/napvallas/?fref=tsÍzisz Napjai https://napvallas.hu/programok/izisz-napjai/ 

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül!

Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához!

 

Száraz György

Boldog napot

The post 7 lehetőség a rezgésed megemelésére és a jólét akadályainak felszámolására appeared first on Boldognapot.hu.


Forrás:boldognapot.hu
Tovább a cikkre »