7 jel, hogy te is fényhordozó vagy, akinek az a feladata, hogy fényt vigyen a világba

7 jel, hogy te is fényhordozó vagy, akinek az a feladata, hogy fényt vigyen a világba

Egy olyan világban, amely tele van zűrzavarral és változásokkal, egy fényhordozónak az a feladata, hogy fényével utat mutasson.

 

A fény hordozói egy olyan küldetést vállaltak, melynek része a pozitív útmutatás, mivel a világ egy pozitív változáson megy keresztül, amely a megszokott életmódból vezet át egy tudatosabb és magasabb rezgésszámú életmódban.

 

Ez a nagy változás nem könnyű és talán van is olyan tendenciája, ami óvatlanná tesz. A nem éber pillanatainkban kételkedhetünk magunkban és megkérdőjelezhetjük a létezésünket is. Ennélfogva a fényhordozók tartanak bennünket az úton ebben a világban a konfliktusok és az elkülönülés közepette is.

 

 

Mindannyian egyedi céllal rendelkezünk a Földön, mégsem mindnyájunk hivatott arra, hogy a fényhordozók ösvényét kövesse. Ugyanakkor azok, akiknek az a sorsa, hogy fényt vigyenek a világba, hét különleges vonással rendelkeznek. Ha még nem vagy tisztában az életcéloddal, akkor leld meg magadat ezekben!

 

Nem érzed magadat másokkal szemben magasabb rendűnek, ugyanakkor sokkal erősebbnek tartod magadat.

 

Belső késztetést érzel arra, hogy pozitív hatást hozz létre ebben a világban, és ezzel te tudatalatt tisztában is vagy.

 

Ösztönzést érzel a benned lévő istenség manifesztálására.

 

Érezheted, hogy van benned egy bizonyos valami, ami képes megváltoztatni a világot. Mint egy tűz, ami az egész világot bevilágítja, azonban nem vagy tudatában annak, hogy pontosan mi is ez. Szeretnéd kihozni magadból ezt a valamit és megpróbálod minden cselekedetedbe beleszőni.

 

Most látod elérkezettnek az időt arra, hogy a békét, a fényt és az egységet terjeszd.

 

Utálod a drámát, a negativitiást és akárhányszor konfliktus adódik, te vagy az, aki megpróbálja csitítani a dolgokat. Szeretnéd összehozni a különböző embereket, mivel hiszel abban, hogy két ember között a vonzalom hatalmas lehet. Mindig pozitív vagy, és viccelődsz a környezeteddel.

 

Hírdetés

 

Megvannak a saját magad meggyőződései és szokásai.

 

Az erő mindenki másétól különbözik, mégis egy olyan állandó kódot követsz, ami mindenkiben közös, függetlenül attól, ki melyik valláshoz vagy spirituális csoporthoz vonzódik. Ez a kód az Isteniből ered, aki mindnyájunk Forrása, és aki mindenkit magában foglal.

 

Semmihez sem fogható türelemmel vagy megáldva.

 

Van türelmed és intelligenciád a mindennapi élet kihívásainak a meghaladására. Látod a dolgok magasabb céljait és azt a végtelen szeretetet, ami minden egyes élőlényben lüktet.

 

Hálával és szeretettel lépsz fel.

 

A saját életed kihívásai ellenére képes vagy szeretetet és fényt adományozni minden élőlénynek. Még ha az életed veszélynek is van kitéve, mész és minden életformát megvédelmezel. Azért óvod őket a legjobb tudásod szerint, mert hiszel abban, hogy minden egy.

 

Úgy gondolod, hogy ittléted oka az egyensúly megteremtése.

 

Erős hajlamod van az élet védelmezésére és az egyensúly megteremtésére mind az emberek, mind a természet irányába. Ezt úgy éred el, hogy életed minden napján az egység fenntartására törekszel. Soha nem mulasztod el önmagad megismerését és fejlesztését, hogy a legtöbbet hozhasd ki magadból, amit csak tudsz.

 

Ha a fentiek veled együtt rezonálnak, akkor tedd magadévá a fényhordozó útját. Te önmagadban arra vagy rendelve, hogy azt megéld, és helyetted senki más nem véghezheti ezt el. Vállald a fényt és tedd lehetővé a lelked számára, hogy bevilágítsa ezt a sötét világot.

 

Forrás / Original article: https://www.riseearth.com/2018/06/7-signs-you-are-light-bearer-destined.html

 

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a napvallás eseményeit!

 

Részletes eseménynaptárunkat itt találod: https://napvallas.hu/programnaptar/

 

Részt vehetsz programjainkon:

Istentiszteletek http://napvallas.hu/programok/tudj-meg-tobbet-az-istentiszteletekrol-es-ami-mogottuk-van/Aurafejlesztő és Meditációs Klubok http://napvallas.hu/programok/aurafejlesztoi/Főnix-programok http://napvallas.hu/programok/fonix-pHYPERLINK “http://napvallas.hu/programok/fonix-program/”rogram/Egómentesítő kurzusok http://napvallas.hu/programok/egomentesito-kurzus/Karma Oldó Napok http://napvallas.hu/programokHYPERLINK “http://napvallas.hu/programok/karma-oldo-nap/”/karma-oldo-nap/Szer-napok (szent ünnepnapjainkon) https://www.facebook.com/napvallas/?fref=tsÉbresztő Táborok https://napvallas.hu/programok/holisztikus-tabor/Bel- és külföldi zarándoklatok https://www.facebook.com/napvallas/?fref=tsÍzisz Napjai https://napvallas.hu/programok/izisz-napjai/ 

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül!

Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához!

 

Száraz György

Boldog napot

The post 7 jel, hogy te is fényhordozó vagy, akinek az a feladata, hogy fényt vigyen a világba appeared first on Boldognapot.hu.


Forrás:boldognapot.hu
Tovább a cikkre »