65 éves erőszakolójától szült gyereket egy 11 éves kislány Ukrajnában

65 éves erőszakolójától szült gyereket egy 11 éves kislány Ukrajnában

Ukrajnában, Ivano-Frankivszk megyében egy 65 éves férfit azzal vádolnak, hogy nyolc hónapon át erőszakolt egy 11 éves kislányt, aminek következtében a kiskorú teherbe esett és gyermeket szült.

A férfi apaságának ténye megerősítést nyert – írja az UNN.com az Ivano-Frankivszk Fellebbviteli Bíróság információira hivatkozva.

A vád szerint 2018 januárja és 2018 augusztusa között a 65 éves házas férfi rendszeresen szexuális kapcsolatot folytatott egy 11 éves kislánnyal,

aki hétvégeken lakott együtt a férfival és annak feleségével.

Az áldozat vallomása szerint a gyanúsított akkor követte el a bűncselekményeket, amikor felesége templomba ment.

Ezen cselekedetek eredményeként a lány teherbe esett, és 2018 decemberében a terhesség 34. hetében gyermeket szült (az apaság tényét a vizsgálat igazolta).

A gyanúsítottat Ukrajna Büntetőtörvénykönyvének 156. cikkelye értelmében vonják felelősségre.

Hírdetés

A nyomozók a következő bizonyítékokat gyűjtötték össze:

a fiatalkorú áldozat kihallgatásának jegyzőkönyve, a tanú kihallgatásának jegyzőkönyve, a fiatalkorú pszichológiai és pszichiátriai vizsgálatának lezárása, a kriminalisztikai molekuláris genetikai vizsgálat és a büntetőeljárás egyéb anyagai.

A férfi csak egyetlen nemi aktus esetét ismerte el.

2021. január 13-án a 65 éves férfi ellen Ukrajna Büntetőtörvénykönyvének  152. cikkelye értelmében hivatalosan is vádat emeltek.

A helyi bíróság nyomozóbírójának 2021. január 13-i határozatával a gyanúsítottat 60 napos előzetes letartóztatásba helyezték.

A gyanúsított ügyvédje fellebbezést nyújtott be a másodfokú bírósághoz, és előzetes letartóztatás helyett más óvintézkedést kért.  

2021. január 26-án az ügyvéd fellebbezését elutasították. A férfit 60 napos őrizetben hagyták.


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »