600-nál is több filmes tiltakozó Kálomista ellen

A korábban megjelentnél is többen veszíthették el munkájukat Kálomista Gábor a Kút című filmben történt megjelenítése miatt – hangzott el a Hír TV Alinda című műsorában.

Gigor Attila filmjében a Hír TV korábbi, Páholy című műsorából jelent meg egy 3 másodperces jelenet, de a producer nehezményezte, hogy erről őt nem kérdezték meg. A mozikba került kópiákból ezért kivágták a részt, majd Kálomista Gábor cége – sajtóhírek szerint – több, a filmhez köthető emberrel is megszakította a munkát. Az eljárás miatt petíció indult, amit több mint 600 alkotó írt már alá.

„Mindenki tudja, vagy tudni véli, hogy vannak olyan produkciós cégek Magyarországon, ahol iszonyatos retorziók tudnak történni, nem feltétlen szakmai alkalmatlanság miatt. És az, hogy a Megafilmről egy ilyen hír elterjed, és két nap alatt 600 ember ráugrik, az talán nem véletlen, hogy mindenki el tudja képzelni, hogy ez megtörtént, még ha senki nem tudja bizonyítani, hogy ez valóban megtörtént” – fogalmazott Gigor Attila filmrendező.

Tekintse meg a teljes beszélgetést:


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »