5835 Migráns gyermek eltűnt!

5835 Migráns gyermek eltűnt!

NIF: Ismerve a vendégmunkások nyugaton bevetett trükkjeiből jó néhányat, csak egy következtetésem van: a gyermekeket hordják-viszik és több helyen is bejelentik, hogy segélyeket kaphassanak utánuk. Semmilyen más értelmes magyarázat erre nincs!!! Erre visszaigazolást csak úgy lehet nyerni, ha

-a bejelentett gyermekek száma növekszik és

-az eltűnt gyermekek száma évről-évre gyarapodik

-az eltűnt gyermekek és a bejelentett gyermekek számai összefüggésben vannak egymással!!! Ideális esetben ahány gyermeket bejelentenek az egyik A) varosban, majd ezek egy ellenőrzéskor sehol sincsenek A) városban eltűntek, egy másik B) varosban ugyanannyi gyermeket jelentenek be, ahányan A) varosban eltűnt. Hogy az egész átláthatatlan legyen pl. 1000 gyermek nem egy városból tűnik el, hanem esetleg 200-bol, és nem egy városban jelennek meg az eltűnt gyermekek, hanem esetleg 300-ban. A kavarást lehet fokozni!!! Az eltűnt gyermekek nem Németországban jelennek meg egy másik városban, hanem pl. Franciaországban, vagy Belgiumban. Családi, baráti, rokoni látogatáskor otthagyjak őket! Azok ott bejelentik és aztán a gyermekek tovább vándorolnak, esetleg megint egy másik országba!

Olvasónk küldte el az alábbi tudósításokat – több mint két hete – Bécsből:

ÖSTERREICH ZEITUNG 2016.04.12.

Tudósítás.

5835 Migráns gyermek eltűnt!

Nagy fejtörést okoz a Belügyminisztériumnak az a tény, hogy közel 6000 gyermek a regisztrálás után egyszerűen eltűnt.

Berlin: Németországban az elmúlt évben 5835 kiskorú eltűnt. Ez a Belügyminisztérium válaszából derült ki, arra a kérdésre amelyet a Parlament tett fel. A jelentés szerint 8006 fiatal migráns eltűnését jelentették be. Csak 2171-et találtak meg.

A legtöbb “Szellem migráns”Afganisztánból, Algériából, Marokkóból és Sziriából érkezett. Az eltünt gyermekek közül csak 555 gyermek fiatalabb 14 évesnél.

Nagyon kellemetlen az a tény is,hogy csak 2016.február hónapban hozták nyilvánosságra a többezer gyermek eltűnését!

Mégis hol lehetnek?

ÖSTERREICH ZEITUNG  2016.04.11.
Németország: 76 körözött ISIS -harcos eltűnt!Egy tudósitásból kiderül: A német hatóságok több radikális iszlamistát köröznek.
Berlin: Németországban 76 terror gyanús személy eltűnt, akik ellen kőrözést adtak ki. Ez kiderült a német kormány válaszából is, arra a kérdésre, amit a zöldek tettek fel.
Mindenre elszánt iszlamisták száma Németországban kb. 1100 fő. A német nyomozóhatóság nyilvánosságra hozta, hogy 470 közvetlen “veszélyeztető” tartózkodik az országban. Ezek olyan személyek akik bármikor képesek terrorcselekményeket végrehajtani.
A WELT AM SONNTAG közölt egy analízist a nyomozóhatóságoktól, mely szerint az átlag “normál”polgárok 60%-ból 1 év alatt radikalizálódott iszlamista lehet aki a dzsihadhoz csatlakozik!Köszönjük olvasónknak a beküldött külföldi tudósításokat, egyben mindenkitől elnézést kérünk, hogy azokat elég nagy késéssel tettük fel honlapunkra! A tényszerűség kedvéért megjegyezzük: a 18-25 év életkor közötti migránsok, gyakran vallják magukat 18 év alattinak. Egyébként a kiskorúakat is előszeretettel képez ki az ISIS terrorcselekmények végrehajtására!Admin / Madarász László, magaspart.hu

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:Hírek Tagged: elszánt iszlamisták, fejtörő, kiemelt nemzetbiztonsági kockázat, terrorcselekmények


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »