5 dolog, amit még nem vett meg Mészáros Lőrinc

5 dolog, amit még nem vett meg Mészáros Lőrinc

Úristen! Clickbait cím! Lista! Kattintson, kedvelje, ossza meg, küldje tovább színes betűs körlevélben!

Szépen gyarapodik a felcsúti polgármester vagyona, Mészáros Lőrinc immár a 28. leggazdagabb magyar. Nem urizáló, beképzelt milliárdosról van szó, aki ülne a pénzen, vásárol cégeket, újságokat, földeket, focicsapatokat, és csak legendás szerénységének köszönhető, hogy még nem vett meg mindent. Rögtön itt van 5 dolog, ami még nem az övé.

5. A PornHub

Az megvan mikor a háziasszony kihívja a gázszerelőt, ő megérkezik, aztán…? Persze, hogy nincs, mert bár köztudott, hogy az interneten a pornóoldalak kiemelkedő látogatottsággal bírnak, egylőre még sincs a piacon olyan oldal a kategóriában, ami a kormány értékrendjét közvetíteni. Ha magyar pornómilliárdost említünk, mindenkinek Gattyán György jut az eszébe, de ez csak addig lesz így, amíg Mészáros Lőrinc nem határoz úgy, hogy ő is betör a piacra. Alig várjuk!

4. Az összes focicsapat

Mészárosnak van már eszéki klubja, erdélyi akadémiája, de idehaza csak az NBII-es Puskás Akadémiával szerénykedik, a többi magyar klubot más fideszes politikusok, esetenként politikától függő, ne adj’Isten független üzletemberek vezetik. Ez a kaotikus helyzet vezetett ahhoz, hogy hazánk kiemelkedő utánpótlásnevelő felcsúti csapata tavaly kiesett az NBI-ből. Nem lennének sokkal tisztábbak a viszonyok, ha Mészáros megvenné az összes csapatot? Dehogynem.

3. Kaszinók

Szomorú helyzet, hogy Andy Vajna és Szima Gábor uralja a teljes piacot. Egyes források szerint Mészáros Lőrinc is szeretett volna kaszinókoncessziót, ám mivel csak a kő-papír-olló szabályait érti meg, erre épült volna a koncepciója, a kormány viszont úgy látta, ezzel nem lesz versenyképes. Egy próbát azért megérne.

2. Rogán Antal táskája

Szegény propagandaminisztert azért támadja a sajtó, mert a Louis Vuitton-csoporthoz tartozó olasz luxusmárka Berluti Ecritoire nevű táskáját hordja, ami közel egymillió forintba kerül. Jellemző az irigység erre az országra! Talán puszta kézzel kéne vinnie azt a sok papírt a miniszter úrnak?! Minden esetre egyszerűbb lenne, ha Mészáros Lőrinc megvenné tőle, a dolgos polgármestert senki sem vádolná urizálással, Rogánnak pedig nem kéne az ismerősöktől helikoptert kunyerálni, ha épp haza akar menni valahonnan.

1. A meggypálinkám

Lassan elfogy, Mészáros Lőrinc azonban eddig még nem jelentkezett be érte, pedig finom.

Frissítés: megvette a maradékot. Korrekt, szerény embernek ismertem meg.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »