5 bicskanyitogató mondat a CEU migránsmániás vendégelőadójától

hh-17864134_632588_281_29.jpgA migránspárti liberális HVG nevű lap egyetlen interjúval igazolt mindent, amit a kormány az elmúlt években mondott ENSZ-ről, Soros CEU-járól, meg a liberális értelmiség szűklátókörűségéről.

Bizonyos Kilian Kleinschmidttel, az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának korábbi alkalmazottjával készített interjút az egyre elveszettebb HVG nevű főlibsi lap. A beszélgetés apropója az volt, hogy „a világ egyik legjobb egyetemére”, azaz természetesen a CEU-ra jött előadni Kleinschmidt. Bár ügynökfilmek egész évadját lehetne leforgatni úti élményeiből, de mi most nem is ezzel foglalkoznánk, hanem Kleinschmidt mondataival, amelyekből egyszerre árad a libsizmus gőgös fölényessége, a jól fizetett bevándorláspártiak szemellenzős hippikultúrája, és a birodalmi germanizmus erdeinek legsötétebb hagyományai.

Ne is vacakoljunk, íme az öt legdurvább agymenés:

1. „Az irreguláris migránsokat hőseimnek tekintem, mert egyértelmű üzenetet hoztak: nekünk, gazdag nyugatiaknak meg kell változtatnunk a világhoz fűződő viszonyunkat.”

2. „Európának munkaerő kell – sok afrikai fog érkezni, bocs, fiúk.”

Hírdetés

3. „A migrációt támogatni kell, különben egy barlangban fogunk kuksolni, mert nem fejlődünk.”

4. „De komolyan: a migráció a múltunk és a jövőnk része, meghalunk, ha nincs migráció.”

5. „Szóval remélem, a migráció folytatódik és növekszik.”

Mindezen persze nem kellene meglepődnünk, hiszen Kleinschmidt arról is beszélt, hogy bevándorlókkal kell benépesíteni Kelet-Németország, Dél-Olaszország és Spanyolország elnéptelenedett vidékeit.

Végül is valahol köszönet jár a HVG-nek az interjúért. Így legalább még tisztábban láthatjuk, hogy Európa józan többsége milyen elvetemült kreténekkel is áll valójában szemben.


Forrás:spiler.blog.hu
Tovább a cikkre »