380 forintért: két nő brutálisan összevert egy hajléktalant

380 forintért: két nő brutálisan összevert egy hajléktalant

380 forintért: két nő brutálisan összevert egy hajléktalant

Egy 32 és egy 33 éves békéscsabai nő május 1-jén, este, a békéscsabai Kossuth tér környékén egy sörözőben szórakoztak, majd ittas állapotban távoztak. A Kossuth téren, a sövénnyel félig elkerített helyen találtak rá az éppen lefeküdni készülő hajléktalan férfira, majd elszabadult a pokol.

Hírdetés

Az ügyészség tájékoztatása szerint az egyik nő két alkalommal, nagy erővel a földön fekvő sértett arcába rúgott, majd legalább háromszor a testébe is beletaposott, miközben azt kérdezte tőle, hogy van-e nála pénz.

A sértett hajléktalan a bántalmazás hatására elmondta, hogy van egy kevés pénze, mire a kabátjából kivették minden vagyonát, 380 forintot.

A másik nő még háromszor megrúgta, hogy ha van még pénz, adja azt is oda, de már nem volt több nála. Ezután az egyik vádlott sörrel lelocsolta a sértettet, majd magára hagyták, és a Szent István térre mentek szórakozni.

A bántalmazott férfi egy közelben járőröző rendőrnek elmondta a történteket, így a rendőrség rövid időn belül elfogta a nőket.

A hajléktalan 8 napon túl gyógyuló orrcsonttörést szenvedett, valamint további sérüléseket az arcán, a mellkasán és a hátán.

Az ügyészség börtönben végrehajtandó szabadságvesztést kért a két nőre, és 250.000 forint bűnügyi költséget is meg kell fizetniük.


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »