35 migráns elfoglalt egy tanyát Ásotthalmon

Magyar ember tanyájába tört be a képen látható 35 fős bűnöző migráns-horda, akiket percekkel ezelőtt fogtunk el az ásotthalmi mezőőrség és polgárőrség legkiválóbb tagjainak köszönhetően. A törvénytisztelő magyar tanyatulajdonosért is lehet aggódni, vagy csak ezekért az agresszív, bűncselekmények sorozatát elkövető betolakodókért?

Forrás: Toroczkai László idővonala

sokkaljobb-megjegyzés: Tehát a kerítés és a határőrizet ezek ellen csődöt mondott. Vajon hány ilyen kóborol szerte édes Hazánkban? Amelyik a túlnépesedett Afrikából és Ázsiából eljut a szerb-magyar határig, az sajnos mind bejut Magyarországra! Kár összevissza hazudozni, nem lesz tőlük soha nyugtunk. Belgrádban néhány kismama megszült, és ők is nemsokára itt lesznek a babákkal. Amíg Európát el nem pusztítják, addig hordani fogják őket. Ilyenekből van legalább kétmilliárd a túlnépesedett analfabéták országaiból. Lapjára talán elférünk egy ideig… Egyelőre Európa népei belenyugvással követik az érkezésüket… Olaszországban már 150 ezer néger van bent, nagyrészt utcán „lakva”. Egyiptomból indult el nemrégiben egy hajó megrakodva, és elsüllyedt. Nem lehet tudni, hogy hányan fulladtak bele a tengerbe, létszámukat 400 főre teszik.

Az egyiptomi katonai hatalom a hajótulajdonost elfogta, aki nem sok jóra számíthat. Néhány nap múlva ugyanazon a partszakaszon, ahol a tragédia történt, összegyűlt vagy kétezer szerencsétlen hajléktalan analfabéta, és vállalta az utat. Időközben már Olaszországban lehetnek… Újabban a hajókon szülések is történnek. A túlnépesedés ráköszönt Európára is, de vajon az analfabétizmus, a járványok és a terrorizmus is végképp teret nyer? Aki ezt szóvá teszi, az természetesen rasszista, de akkor már csak egy kérdésünk van: aki ezt műveli Európa ellen, az micsoda? És mire való az Európai Unió, amely nem az eltartóit (az uniós polgárokat) védi, hanem a jövevényeket, akik IRATAIK nélkül törnek rá az egykor szebb napokat látott, nekik IDEGEN földrészre.

Békéscsaba, 2016. október 9.

F. I. – T. Z.

Emlékeztető: „A bevándorlás nem tartozik az emberi jogok közé, Európa öngyilkosságot követ el a korlátlan számú menekült befogadásával.” (Václav Klaus, volt cseh köztársasági elnök)


Forrás:sokkaljobb.hu
Tovább a cikkre »