3000 alkalmazottját vitte ingyen kirándulásra Madridba a kínai milliárdos

3000 alkalmazottját vitte ingyen kirándulásra Madridba a kínai milliárdos

A csoport utaztatása, melyet többnyire az egészségügyi termékeket forgalmazó vállalat munkatársai alkottak, hét millió dollárba került.

 

A Tien Groups vállalat milliárdos alapító tulajdonosa úgy döntött, nagylelkűen megvendégeli beosztottjait. A 3000 legjobb eredményt elérő munkatársát felpakolta és elvitte Madridba. Az ingyenes út keretében jutott idő vacsorára, ahol megkóstolták a jellegzetes spanyol ételt, a paellát, bikaviadalra és VI. Fülöp spanyol király palotájának megtekintésére is.

 

Az óriási tömegről készült fotókon látni, ahogy az elégedett munkások hosszú piknikasztalnál paellával megrakott tányérjaik ülnek a folyóparton és sangriával koccintanak. Az egészet a vállalat milliárdos tulajdonosa, Li Tyian-jüan fizette egy utazási irodán keresztül.

 

Az útra egy évvel azután került sor, hogy 6400 legjobb alkalmazottja számára egy franciaországi kirándulásra is befizetett. Az utazási iroda képviselője elmondta, hogy idén azért jöttek kevesebben, mert a vállalat szigorúbb eladási célokat határozott meg, Kínában ráadásul kemény konkurenciaharc is zajlik a piaci szegmensben.

Kép: webnoviny.sk

 

Kép: webnoviny.sk

 

Kép: webnoviny.sk

SITA


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »