30 milliós drogfogás Budapesten

30 milliós drogfogás Budapesten

30 milliós drogfogás Budapesten

Rosszul alakult az elmúlt hete a 38 éves H. Lászlónak, aki kábítószer-kereskedéssel foglalkozik.  A férfit április 11-én, az esti órákban, Budapest XI. kerületi lakásának mélygarázsában bűntársával, a 38 éves M. Zsolttal együtt a terrorelhárítók fogták el.

Hírdetés

H. László táskájában közel fél kilogramm kiporciózott kábítószert – több tasak marihuánát, speedet, kokaint, továbbá körülbelül 300 ecstasy tablettát – és egy csomó készpénzt találtak a rendőrök.

A férfiak lakásaiban megtartott házkutatásokon a rendőrök további 5 kilogramm marihuánát, 200 gramm kokaint, 1,5 kilogramm speedet, több 100 üveg ketamint és körülbelül 3000 ecstasy tablettát, valamint több millió forintot és valutát találtak és foglaltak le. A rendőrök lefoglalták a kereskedő által használt nagy értékű luxusautót is.

A mélygarázsban és a lakásban talált drog feketepiaci értéke körülbelül 30 millió forint.

A nyomozók a két férfit – előállításukat követően – gyanúsítottként hallgatták ki, majd H. Lászlót őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amelyet a bíróság vasárnap elrendelt.

(Fotó: illusztráció)


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »