25 éves a Beregszászi Bethlen Gábor Magyar Gimnázium, 70 éves a Beregszászi Egészségügyi Koledzs

25 éves a Beregszászi Bethlen Gábor Magyar Gimnázium, 70 éves a Beregszászi Egészségügyi Koledzs.

Babják Zoltán, Beregszász polgármestere részt vett a Beregszászi Bethlen Gábor Magyar Gimnázium újraindulásának 25. évfordulója alkalmából tartott ünnepségre, amelyre a művelődési házban került sor.

A tanárokat és diákokat köszöntve rámutattam, hogy a megye 10 legjobb tanintézete közé tartozik a gimnázium. Ez pedig a tanári kar kiváló hozzáértéséről, az oktatás magas színvonaláról tanúskodik, amelynek során tehetséges fiatalokat vérteznek fel ismeretekkel. Azt kívánta, hogy 50, sőt, száz év múlva is büszkék legyenek majd a gimnáziumra – olvasható a polgármester közösségi oldalán.

Még egy évfordulós ünnepség vendége volta a polgármester: 70 éve alapították a Beregszászi Egészségügyi Koledzset.

Köszöntötte a pedagógusokat a tanítók napja alkalmából. Emellett a felnövekvő nemzedék oktatása és nevelése terén kifejtett sokéves, lelkiismeretes munkája, több mint 30 éves munkaviszonya elismeréseképpen, illetve a tanítók napja alkalmából a városi tanács díszoklevelével tüntette ki Tamara Gorzov, Ligyija Honak, Mihajlo Kampov, Miroszlav Kenejz, Olena Orincsak, Ljudmila Szelivanova tanárokat, illetve Hanna Dobonyi laboránst.

A rendezvényen tartalmas műsorral kedveskedtek a vendégeknek. Az egyik érdekes műsorszám a 4 B. évfolyam diákjainak tréfás videó üzenete volt.

Rovatok: KultúraTelepülés: Ukrajna›Kárpátalja›Beregszászi járás›BeregszászCímkék: kultúra, évforduló, ünnepség, Beregszászi Bethlen Gábor Magyar Gimnázium, Beregszászi Egészségügyi Koledzs, Babják Zoltán, Beregszász, KárpátaljaForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »