220-ra nőtt a halottak száma

220-ra nőtt a halottak száma

Újabb öt, koronavírussal diagnosztizált személy halt meg, ezzel 220-ra emelkedett a pandémia áldozatainak száma Romániában – közölte a Stratégiai Kommunikációs Csoport (GCS).

Mindannyian férfiak, a legfiatalabb 35, a legidősebb 85 éves volt.

A 35 éves bukaresti férfi vesebetegségben szenvedett. Március 30-án diagnosztizálták COVID-19-cel, 31-én kómába esett, lélegeztetőgépen volt, április 2-án halt meg.

Egy 51 éves Beszterce-Naszód megyei férfi olyan személyekkel került kapcsolatba, akik az országba való hazatérésük után nem tartották be a lakhelyi karantén előírásait. Április 7-én hunyt el.

Hírdetés

Az 58 éves Arad megyei férfit tüdőgyulladással és súlyos légzési elégtelenséggel szállították kórházba április 5-én. Április 7-én meghalt.

Egy 61 éves Szeben megyei férfiről március 27-én derült ki, hogy koronavírussal fertőzött, április 7-én adta fel a harcot a szervezete a betegséggel szemben. A páciens cukorbeteg volt és psoriasisban szenvedett.

A 85 éves férfi Suceava megyei volt. A COVID-19 mellett szintén más betegségekben is szenvedett (Parkinson-kór, glaukóma). Március 31-én lett pozitív a koronavírus-tesztje, április 3-án vesztette életét. (Agerpres)

 


Forrás:erdely.ma
Tovább a cikkre »