16 millió eurót költöttek Orbánék az elferdített tényekre

16 millió eurót költöttek Orbánék az elferdített tényekre

„Magyarország idegengyűlölő, migránsellenes kampányáról” ír a Human Rights Watch. Nem állnak készen a menekültek arra, hogy belépjenek a munkaerőpiacra, a vezető német cégek szerint. És popzenével buktatná meg Kim Dzsong Unt Dél-Korea. Nemzetközi lapszemle.

Nem állnak készen a menekültek arra, hogy belépjenek a munkaerőpiacra, a vezető német cégek szerint – írja a Reuters. A nagyvállalatoknak hamarosan be kell számolniuk Angela Merkelnek arról, hogy miért foglalkoztatnak 100-nál is kevesebbet a Németországba tavaly érkezett 1 millió menekültből. Az óriáscégek többsége ezt azzal indokolja, hogy a menedékkérők nem beszélnek németül, többségük képzetlen, és felvételüket az is nehezíti, hogy nem tudni, kapnak-e állandó tartózkodási engedélyt.

Popzenével buktatná meg Kim Dzsong Unt Dél-Korea – számol be a Daily Express. A lap szerint a szöuli vezetés a hagyományoktól eltérően most nem propagandaüzeneteket sugározna a határon kihelyezett hangszórókból, hanem népszerű dél-koreai slágereket. A fülbemászó dallamok akár 20 mérföldes távolságban is hallhatók lesznek, és a biztonság kedvéért dél-koreai és nemzetközi híreket is bemondanak majd két dal között, hogy gyengítsék az északi kommunista rezsim hatalmát.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »