15 ezer forintért dolgozik a Habony-műveknek a világhírű olasz paparazzo?

„Légy a Ripost olvasóriportere! 15 ezret fizetünk!” – tette közre a felhívást a nyár elején a Habony-művekhez köthető tekintélyes szaklap, ami a bulvár, a csöcsök és a földönkívüliek témájában egyaránt otthonosan mozog.

Két nappal később a heccportálon megjelentek azok a professzionális felvételek, melyekért a Jobbik frakcióvezetőjét egészen egy útszéli bokorig üldözte a szemfüles, kiváló tehetségű, egyértelműen profi „olvasóriporter”. Az ezelőtti időszakból a ripost.hu keresőjével egyedül azokat az  „exkluzív” olvasói fotókat találtuk meg, melyek kórházban lábadozó Kulka János hátáról készültek meglehetősen rossz minőségben, azutániból meg semmit.

„Legyél te is riposter! Valami igazán érdekeset látsz a környezetedben? Ne menj el mellette! Fotózd vagy videózd le és küldd be nekünk! Ha megjelenik, 15.000 forinttal díjazzuk!”írta tegnapelőtt a Ripost.hu. Ma pedig robbant a gyorshír: Vona Gábor kisfia kiszúrt egy nemzetközi hírű lesifotóst; Ander Belmontet, miközben a pofátlan sajtómunkatárs az ellenzéki politikust és annak kiskorú családtagját az egyik iskola előtt fotózgatta. Egyébként az olasz vendégmunkás, korábban is megjárta a magyar sajtót, akkor Spéder Zoltánról készített fényképeket. Eközben a Magyar Nemzet lesifotót tett közre a lesifotósról, ebből kiderült, hogy az olasz kolléga ugyanazzal az autóval, amivel Vona Gábort üldözte ellátogatott Veszprémbe, Simicska Lajos házához is. 

Nem állíthatjuk biztosan, hogy Ander Belmonte a Ripost.hu tizenötezer forintos díjáért szeretne jelentkezni, mert az baromság lenne, de azonban azt érdemes lesz megfigyelni, hogy hol és milyen tálalásban kerülnek majd napvilágra a Simicska Lajosról és Vona Gáborról elkészült „olvasóriporteri fotók”. Ezután mindenki eldöntheti maga azt, hogy a Ripost.hu felhívása esetlegesen előzetes alibigyártás vagy tényleges munkaajánlat…


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »