12 éves kislányt akart megerőszakolni egy menekült Bicskén

12 éves kislányt akart megerőszakolni egy menekült Bicskén

 

A támadót a rendőrök elfogták, szexuális visszaélés miatt gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették. A török férfit a Székesfehérvári Járásbíróság hétfő délelőtt előzetes letartóztatásba helyezte – tudta meg a hirado.hu.

Egy 12 éves kislánnyal erőszakoskodott a bicskei befogadó állomás egyik lakója Bicskén. A menekültkérelmének elbírálására váró, 40 év körüli török férfi megtámadta a kislányt, lerángatta több ruhadarabját és meg akarta erőszakolni. A gyermeknek bár meztelen alsótesttel, de sikerült elmenekülnie.

Egyre gyakoribb a nők elleni erőszak

Bár egyes politikai körök és a hozzájuk kacsolható média igyekszik elhallgatni, de sajnálatos módon egyre gyakoribb a migránsok által elkövetett nők elleni támadás szerte Európában. A szilveszteri kölni erőszakos támadások már számtalan alkalommal megismétlődtek németországi tömegrendezvényeken. A strandokon és fürdőkben is mindennaposnak a nők elleni támadások.

Alig egy hete, egy 20 éves szomáliai férfi próbált megerőszakolni egy lányt Budapesten, később egy szállodából lopott, azóta előzetes letartóztatásban van.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »