10 éves kislányt szemelt ki magának egy pedofil férfi Ungváron

A kislány fiútestvére, Vladiszlav Korolovics az interneten osztotta meg a részleteket.

A gyermek fiútestvére elmondta, hogy az 1956-es születésű férfit Jurij Kurucnak hívják, s Ungváron, a Horjani kerületben található szállóban lakik.

Június 12-én az egyik iránytaxiban a férfi megismerkedett a 10 éves kislánnyal. Elkérte a mobiltelefonszámát, amikor pedig a végállomáshoz értek, megcsókolta a gyermek arcát. Aznap folyamatosan zaklatta telefonon a kislányt, és találkozni akart vele. A perverz férfi fagylaltot és csokoládét ígérgetett a kislánynak – számol be a Mukachevo.net.

Június 15-én a pedofil férfit a kislánnyal való találkozás közben tartóztatták le, amikor az egy lakatlan területre akarta elvinni a gyermeket. A gyanúsított férfi tagadta bűnösségét.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?:Újabb pedofil pap: pokollal fenyegette a molesztált 12 éves kisfiútA sötét neten büszkélkedett áldozataival a pedofilpápaMikrochippel követnék nyomon a pedofilokatRovatok: KékfényTelepülés: Ukrajna›KárpátaljaCímkék: Ungvár, Kárpátalja, pedofília, szexuális bűncselekmény, kékfény, bűnügy, Ukrajna, ukrajnai hírekForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »