10 év körüli fiút bántalmaztak szexuálisan Kerecsenden

Egy tíz év körüli fiút bántalmaztak szexuálisan többen vasárnap Kerecsenden. A rendőrség három fiatalkorú fiú ellen indított eljárást.

A Heol.hu-t egyik olvasójuk értesítette vasárnap este, s leírta, hogy Kerecsenden molesztáltak egy tizenéves gyeremeket. Tudomása szerint egy fadarabbal, esetleg dobverővel. Elmondta: négy rendőrautó és két nyomozó jelent meg a helyszínen.

A lap úgy tudja, egy tíz év körüli gyermeket bántalmaztak. A közösségi oldalon azt írják, felfoghatatlan, ami történt. Három utcabeli fiú egy lakásban elkapott egy negyediket, és szexuálisan zaklatták. A gyermeket kórházba szállították, a támadókat pedig a rendőrség vitte el.

A 10 év körüli fiút nagyon megviselték lelkileg a történtek.

Soltész Bálint megyei rendőrségi sajtószóvivő elmondta: valóban érkezett vasárnap a rendőrségre bejelentés, miszerint egy kerecsendi lakásban három fiatalkorú fiú bántalmazott egy negyedik gyermekkorú fiút. A három fiatalkorút előállították a rendőrségre, őrizetbe vették őket, ellenük a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya indított eljárást személyi szabadság megsértése bűntett miatt.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »