Zsindexes aljasság: mucsa nem is látott még menekülteket, oszt' mégis gyűlöli őket

Zsindexes aljasság: mucsa nem is látott még menekülteket, oszt' mégis gyűlöli őket

Eljöttünk abba a régióba, ahol soha nem voltak menekültek, hogy bemutassuk, a magyar a buta, előítéletes nácifasisztának a legrosszabbik fajtájából való, mert úgy is tud gyűlölni embercsoportokat és -típusokat, hogy még csak nem is találkozott velük, és soha nem volt kellemetlen tapasztalata (értsd: egy magyar hölgynek csak akkor lenne joga rossz véleményt alkotni a nőkkel való bánásmódjukról, ha előtte jól megerőszakolták). Ez a lényege és üzenete az alább látható zsidó összeállításnak.

Mindeközben mi is bátorkodunk egy feltételezéssel élni. Csak eggyel, pedig számtalan további is kínálkozna még. De vegyük csupán azt, ami a legkézenfekvőbbnek és -húsbavágóbbnak tűnik az álnaiv kérdező szerepét eljátszó Földes Andrásnak a fenti fényképen látható arcberendezkedése alapján.

Feltételezésünk a következő: Földes András sem találkozott soha sem az SS-Totenkopfverbände keretében szolgáló úriemberekkel, sem pedig Vajna Gábor belügyminiszter úr beosztottaival, mégis igen határozott – erősen valószínűsíthetően negatív – véleménnyel bátorkodik rendelkezni róluk. Mindezt úgy, hogy soha nem volt velük egyetlen kellemetlen tapasztalata sem. Önök értik ezt, kedves olvasók?… Mert mi a legkevésbé sem.

Érdemes lenne őt is meginterjúvolni erről egy hasonló riport keretében.

Most pedig lássuk, hogyan gyűlöl a magyar "pusztán" hírek, felvételek, áldozatok beszámolói és más lényegtelen, nem mérvadó, elhanyagolható információforrások alapján!

(Kuruc.info)

Földes András nem most kezdi, ahhoz azonban túlságosan jelentéktelen, hogy rendszeresen kövessük a magyarellenes "munkásságát". Két példával azonban tudunk szolgálni az eddigiekből:

Trianon tragédiáján gúnyolódik az Index – a holokauszt-emlékművekre jobban illene az írás

Egy "kiválasztott" senkiházi gúnyolódik a székelyeken


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »