Zsidó terroristák házát nem szabad lerombolni – mert a zsidó társadalom elítéli őket és a tettüket

Zsidó terroristák házát nem szabad lerombolni – mert a zsidó társadalom elítéli őket és a tettüket

Az izraeli ügyészség ma megküldte a választ a 2014 nyarán élve elégetett palesztin fiú, Muhámmád Ábu Khdejr családjának: a három zsidó gyilkos házának lerombolását ellenzi a zsidó állam, mert: sokkal több a palesztinok által elkövetett terrorcselekmény, mint a zsidók által elkövetett terrorcselekmény, a zsidó társadalom elítéli a zsidók által elkövetett terrort, valamint túl sok idő telt el a palesztin fiú meggyilkolása és a zsidó terroristák házának lerombolására vonatkozó kérés benyújtása között… – írja a Jiszráél Há-Jom című hírportál.

Izrael 1948 óta gyakorta robbantgatja a palesztinok házait a megszállt területeken. Korábban egész falvakat, városrészeket, mostanában csak egy-egy család otthonát repítik a levegőbe. A hivatalos verzió szerint a megszállók akkor robbantják föl az arabok házát, ha a család valamelyik tagja merényletet követ el izraeliek ellen. Amint arról annak idején mi is beszámoltunk, 2014 júliusában zsidó terroristák elraboltak és meggyilkoltak egy Muhámmád Ábu Khdejr nevű 16 esztendős palesztin fiút a megszállt Kelet-Jeruzsálemben. A palesztin fiúra benzint öntöttek, illetve a száján keresztül bele is töltöttek, majd élve halálra égették.

A három zsidó gyilkost, köztük két kiskorút 2015-ben már elítélte az izraeli bíróság. Az egyik kiskorút tényleges életfogytiglanra, a másikat 21 év szabadságvesztésre, míg a harmadikat, az egyetlen nagykorút életfogytiglani és még húsz esztendő szabadságvesztésre ítélték.

Az elképesztő kegyetlenséggel meggyilkolt Muhámmád Ábu Khdejr családja nemrégiben azzal a kérelemmel fordult az izraeli hatóságokhoz, hogy amiképpen a zsidók lerombolják a palesztin terroristák házát, ugyanezt tegyék a palesztin fiú zsidó gyilkosainak a házával is. A kérelem logikus és kézenfekvő, csakhogy a kérelmezők elfelejtették, hogy egy fajvédő, a kettős mércét alkalmazó ország hatóságaival állnak szemben. Az izraeli államügyészség ma ismertté lett válasza szerint: a zsidó állam ellenzi a 2014 júliusában elrabolt, majd élve elégetett palesztin fiatal zsidó gyilkosai házának a lerombolását.

Persze nem azért nem lehet lerombolni a zsidó gyilkosok házait, mert ők zsidók, és nem arabok, hanem egészen másért nem lehet. Az államügyészség megindokolásból ezt is megtudhatjuk: „Össze sem lehet hasonlítani a palesztinok által elkövetett terrorcselekmények számát a zsidók terrorcselekményei számával. Másodszor, a zsidó lakosság mélyen elítéli Muhammád Ábu Khdejr gyilkosait és tettüket”. Az ügyészség következő indoka még az előbbieknél is elképesztőbb: „Mivel a Muhámmád Ábu Khdejr meggyilkolása és az elkövetők házainak lerombolására vonatkozó kérelem között igen nagy az időbeli különbség, ezért az izraeli hadsereg már nem adhat ki házrombolást elrendelő parancsot”…

El-Kudszi – Kuruc.info


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »