Zöld politikus: „A németek 20-30 év múlva kisebbségben lesznek Hamburgban, és ez így van jól!”

Zöld politikus: „A németek 20-30 év múlva kisebbségben lesznek Hamburgban, és ez így van jól!”

Stefanie von Berg, a hamburgi parlament Zöldek frakciójának tagja 2015. november 11-én az alábbiakat mondta felszólalásában:

„Elnök Asszony, Hölgyeim és Uraim! Társadalmunk meg fog változni. Városunk radikálisan meg fog változni. Felfogásom szerint 20-30 év múlva egyáltalán nem lesz etnikai többségünk a városunkban. Ez az, amit a migráció-kutatónők és -kutatók mondanak. Egy olyan városban fogunk élni, ahol a város egyszerűen abból él, hogy sok különféle etnikumunk van, sok ember; hogy egy szuperkulturális társadalmunk van, Hölgyeim és Uraim! Ez az, amink a jövőben lesz, és meg is mondom Önöknek tisztán érthetően, éppen a jobboldal irányába: ez így van jól!”

Azért ahhoz elég nagyfokú arcátlanság kell, hogy valaki annak örüljön és azt szorgalmazza egy német városban, hogy az őslakos németek a saját hazájukban szoruljanak a háttérbe. Innen már csak egy lépés, hogy később végleg el is tűnhetnek…

Ezért is fontos Önnek, az olvasónak a szerepe, hogy a környezetében lévőket felvilágosítsa: a küzdelem nem csupán a beözönlő hódítók, hanem a fehér embert a saját hazájában háttérbe szorítani, sőt eltüntetni akaró árulók ellen is folyik. A naiv családtagoknak és ismerősöknek, akik azt hiszik, hogy mindez őket nem fogja érinteni, meg kell érteniük, hogy a Stefanie von Berg féle aljas senkiháziak szívfájdalom nélkül fogják gyerekeinket és unokáinkat a süllyesztőbe küldeni.

Be kell látnunk, hogy harmadik út nincs – vagy ők, vagy mi.

(Hidra – Kuruc.info)

Források a videóhoz:

Stefanie von Berg (Grüne) freut sich, das Deutschen in 30 Jahren in Hamburg in der Minderheit sind.

Green politician Dr. v. Berg: Good thing that Germans will be a minority in "supercultural" society

Megalakult a németországi SZDSZ – az ötödik hadoszlop a Bundestagba igyekszik

"Német" Zöldek: hagyják otthon a zászlókat a szurkolók, mert a hazafiság kirekesztő!


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »