Zökkenőmentesebb fajgyalázás: flörtölni tanítják a németek a migránsokat – "hatalmas" az érdeklődés

Zökkenőmentesebb fajgyalázás: flörtölni tanítják a németek a migránsokat – "hatalmas" az érdeklődés

Televíziós adás készült a németországi migránsok "speciális integrációs kurzusairól", melyeken a flörtöléstől kezdve a visszautasításig szinte mindent körüljárnak a terapeuták.

Hogyan beszélünk a német nőkkel? – teszi fel a kérdést Christian Zak szexuálpszichológus a migránsoknak szóló kurzusán, ahol női kollégája segítségével szerepjátékokat gyakorolnak a Németországba érkezett bevándorlókkal. Az óráról a Bayerischer Rundfunk televíziós csatorna is készített egy rövid műsort.

A kurzust vezető pszichológus elmondása szerint a migránsok zömének fogalma sincs, hogyan kell beszélni a német nőkkel, ezért női kollégájával együtt tartják a kurzust, majd a szerepjátékok után női és terapeuta szemmel is értékelik az órát.

Egy korábbi, márciusi interjúban azt emelte ki, hogy szerinte a bevándorlóknak csak egy kis része veszélyes, legtöbbjük csupán félénk, sokan ránézni sem mernek egy nőre. (És ebből a szégyenlős félelemből kifolyólag szokták megerőszakolni őket – a szerk.)

Női segítője legtöbbször azt javasolja a szituációs játékban résztvevő férfiaknak, hogy lassan, lépésről lépésre haladjanak a kommunikációval, nem kell rögtön letámadni egy nőt, ha megtetszik.

A videón szereplő szomáliai bevándorló bevallása szerint azt tanulta meg az órán, "hogyan kell rendesen beszélni", ha egy nőnek akar valamit mondani.

A közvélemény ezzel szemben veszélyesebbnek tartja a Németországba érkezett migránsokat, főleg a szilveszteri tömeges zaklatás után, melynek a társadalmi felháborodás ellenére sem lettek jogi következményei.

(Híradó nyomán)

Korábban írtuk: Merkelék honlapot indítottak a fajgyalázás népszerűsítésére – pornográf rajzokkal megy a kedvcsinálás (18+)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »